Tedenski horoskop za tekoči teden

Špela Plemelj

Tedenski horoskop po znamenjih

Ponedeljek 18. februar do nedelje 24. februar 2019

 

Horoskop Oven

Oven

Po vseh pretresih iz preteklega tedna, boste znali ceniti mir in prijeten pogovor. Tako sami, kot tudi drugi okrog vas, boste zaznali, da čas kar drugače teče. Bolj počasi in bolj umirjeno. Znali si boste vzeti minutko za odmor ali klic prijatelja.


Horoskop Bik

Bik

Vstop Marsa v vaše znamenje vam bo zelo koristil in vam dodal potrebno moč in energijo, ki bi jo sicer lahko zaman iskali. Veliko trenutkov bo, ko se boste počutili utesnjene in nemočne. Veliko raznoraznih opravkov boste imeli, kar ne smete zanemariti.

 

Horoskop Dvojček

Dvojček

V vas bo neka radost, tiho veselje in lahko ste ponosni, da ste danes tu, kjer ste. Uživajte in se veselite teh prijetnih trenutkov, saj vam konec tedna prinaša nekaj prevelikih upov in želja. Skromnost je lepa čednost. Potrudite se to tudi upoštevati.

 

Horoskop Rak

Rak

V vas bo kar nekaj energije in to boste zelo dobro in tudi marljivo izkoristili. Zna se zgoditi, da vas preslepi drugi konec, ki bo obljubljal nekaj drugega. Ne boste se predolgo ozirali na pretekle dogodke, ampak boste iz teh spoznanj črpali nove moči.

 

Horoskop Lev

Lev

Bolj boste postali pozorni na dogajanje okoli vas in kaj bo to sprožalo v vas samih. Morda boste zaznali padec energije in vitalnosti. To vas bo nagovarjalo, da se ustavite in si vzamete čas zase in za regeneracijo. Pokazati boste morali več zaupanja.

 

Horoskop Devica

Devica

Čeprav boste želeli ohraniti svoj fokus in svoje poslanstvo, vas bo veliko stvari vodilo po drugi poti. Kljub vsemu boste uspeli narediti vse tisto, kar si boste zadali. To bo v vas sprožalo več veselja. Vseeno bodite previdni pri osvajanju novih ciljev.

 

Horoskop Tehtnica

Tehtnica

Še nekaj časa boste imeli občutek, da nimate dovolj zraka in prostora, da bi lahko normalno delovali in reševali zastavljene naloge. Močno se boste zavedali svojih zmogljivosti in morda boste prekosili še sebe. Vse te omejitve vam ne bodo najbolj po godu.

 

Horoskop škorpijon

Škorpijon

Nekaj več časa boste začeli posvečati drugi strani. Ugotavljali boste koliko lahko vi prispevate in koliko lahko naredijo drugi. Prileglo se vam bo malo počitka in to si boste znali vzeti ter se na tak način sprostiti. Drugačni boste kot po navadi.

 

Horoskop Strelec

Strelec

En korak za drugim pa boste naredili vse, kar si boste zastavili. Načeloma ne boste zaznavali nobene potrebe po umiku.  V vas bo več jasnosti in to boste s pridom uporabili v svojo korist. To vam bo zagotovo tudi koristilo, da boste bolj učinkoviti.

 

Horoskop Kozorog

Kozorog

Teden pred vami bo bolj pester in raznolik kot po navadi. Dinamika bo skoraj nestanovitna, a boste uspeli krmariti med vsemi nalogami in izzivi. Ob pravem trenutku boste zasledili ravno pravo informacijo in to boste s pridom uporabili v svojo korist.

 

Horoskop Vodnar

Vodnar

Kar je bilo, je bilo. Znali in zmogli boste prefiltrirati informacije in vzeli samo tiste, ki bodo najboljše za vas. Tudi za vas bo teden zelo pester in raznolik. Prišle bodo tudi spremembe, ki bodo na vas pustile večji pečat. Previdnost ne bo odveč.

 

Horoskop Riba

Riba

Vstop Sonca v vaše znamenje vam bo prineslo več volje, energije in tudi radosti. Se boste znali prepustiti in uživati v teh trenutkih, ki bodo samo za vas? V začetku se le prepustite in si dovolite uživati. Kasneje vas vseeno čaka manjši nesporazum.

pripravila Špela Plemelj