Tedenski horoskop za tekoči teden

Špela Plemelj

Tedenski horoskop po znamenjih

Ponedeljek 23. oktober – nedelja 29. oktober 2017

Horoskop Oven

Oven

Že veste kaj je tisto, kar vas najbolj osrečuje? Je to res partner? Veliko svoje pozornosti boste usmerjali v drugega, kar je kar nenavadno za vas. Ampak to vse je del učenja in zaradi tega lahko spoznate, kaj je tisto pravo za vas. Kaj si res želite?

Horoskop Bik

Bik

Kako zelo pomemben je partner za vas? Sonce je vstopilo na področje partnerstva in vam osvetlilo pogled na to področje. Veliko lepih izkušenj se vam obeta. Sami na začetku ne boste utegnili videti rešitve, ki vam je namenjena. Kar prestrogi boste.

Horoskop Dvojček

Dvojček

Kako se dvojčki zanimate za svoje zdravje? V zadnjem času boste poglobljeno iskali rešitve kako si prilagoditi vse obveznosti, da boste ohranili svojo moč in vitalnost. Našli boste načine in uspešni boste pri svojem delu. Ničesar ne boste zanemarili.

Horoskop Rak

Rak

Ne zanemarjajte svojega prostega časa in svoje kreativnosti. V vsem tem tempu, morate poskrbeti za svoj dušni mir in ne dovolite, da bi drugi odločali namesto vas. Veliko dela boste imeli in s tem povezane skrbi. Ne popuščajte pri svojih zahtevah.

Horoskop Lev

Lev

Fiksno, zapriseženo, z več odločnosti in iskrenosti. V iskanju bistva in smisla, se boste obračali vase in iskali zatočišče doma. Čeprav se vam bo zdelo, da ste pod pritiski, se vam obetajo tudi prijetni dnevi in prijetni odnosi z družinskimi člani.

Horoskop Devica

Devica

Zelo previdno boste začeli prihajajoči teden. V vas bo več nežnosti in skromnosti. Ob koncu tedna boste začutili veliko moči in svojih reakcij ne boste zadrževali pred nikomer. Zaznali boste že najmanjšo spremembo in znali se boste primerno izraziti.

Horoskop Tehtnica

Tehtnica

Čas za ljubezen in čas za akcijo. Priznali si boste ali je oseba, ki je prišla k vam, resnično prava in si jo želite ob sebi. Bodite previdni tudi, ko bo šlo za finance. Pred vami je bolj negotovo obdobje, saj se lahko prenaglite v svojih odločitvah.

Horoskop škorpijon

Škorpijon

Na zunaj bi lahko izgledalo, da ste najsrečnejši človek na tem svetu. Imate veliko podpore in s svojo izjemno karizmo očarate marsikoga, ki pride v vašo bližino. Sami pa se za enkrat držite bolj v ozadju in premišljujete o svojih naslednjih potezah.

Horoskop Strelec

Strelec

Iščete svojo moč in ugotavljate, da je bolje, da ne izdate vsega. Delovali boste striktno v svojem tempu in ne boste se ozirali na druge. Veliko svoje energije boste vlagali v posel ali kariero, kar bo pustilo posledice doma in v zasebnem življenju.

Horoskop Kozorog

Kozorog

Pred vami je težko in zahtevno obdobje. Ne boste si hoteli priznati in komunikacija z vami bo bolj otežena. Morali boste stopiti korak nazaj in premisliti o vsem, kar se dogaja. Dajte priložnost svojemu partnerju in skupaj poiščita ustrezno rešitev.

Horoskop Vodnar

Vodnar

Fleksibilni kot ste, ste v svojih zahtevah velikokrat kar nekompromisni. Nenadna sprememba vam bo tokrat spodnesla tla pod nogami. Negotovost boste pospešeno hiteli odpraviti. Iskanje ustreznih rešitev vam bo vzelo veliko časa, ne pa tudi volje in moči.

Horoskop Riba

Riba

Presenečeni boste koliko ste sposobni kaj vse se skriva v vas. Zelo poglobljeno se boste lotili iskanja vseh informacij in na svoji poti učenja boste spoznali neverjetne resnice. Imeli boste moč, voljo in veliko podpore, ki je ne boste zanemarjali.

pripravila Špela Plemelj