Tedenski horoskop za tekoči teden

Špela Plemelj

Tedenski horoskop po znamenjih

Ponedeljek 26. julij do nedelje 1. avgust 2021

Horoskop Oven

Oven

Močno angažirani boste in svoje energije ter načrte boste na vso moč želeli realizirati. Na ta način boste izpostavili sebe in svojo ljubezen ter svoje strasti vsem, ki bodo tistikrat prisotni. Odločitev, ki jo boste naredili bo za vas zelo pomembna.

 

Horoskop Bik

Bik

Zagotovo lahko potrdite, da se je vaš način vrednotenja spremenil in s tem ste spremenili tudi svoj odnos do sebe ter vsega, kar se dogaja v zunanjem svetu. Prepoznali pa boste tudi načine, s katerimi lahko najbolj kvalitetno zaživite svoje življenje.

Horoskop Dvojček

Dvojček

Dobili ste močno popotnico in s to izkušnjo o lastni ranljivosti boste nadaljevali svoj teden. Pravzaprav boste zelo aktivni in delali boste velike korake. Posebno konec tedna vas bo zelo nagovoril in navdahnil. Sebe boste tako postavili v novo vlogo.

Horoskop Rak

Rak

Zaznamovani, okrepljeni, opolnomočeni in svobodni. Polna Luna za nami, vam je prinesla velika spoznanja in močne izkušnje, ki jih boste v tem tednu uporabili sebi v prid. Želeli si boste še več novih izkušenj in imeli boste pogum, da se izpostavite.

Horoskop Lev

Lev

Zavedanje sebe bo v tem tednu zelo močno in v ospredju. Želeli si boste sijati še bolj in v tem tednu boste iskali načine ter potrditve, da zmorete in ste dovolj. Vikend vam bo prinesel dodatno potrditev in močno zavedanje, da je prav vse mogoče.

Horoskop Devica

Devica

Zanimiv teden je pred vami, z veliko sprememb, akcije in dogajanja. Začutili boste novih moči in okrepili svoje sposobnosti. Prišel pa bo tudi trenutek, ko boste skoraj primorani zapreti svoja vrata in se posvetiti zadevam, ki se tičejo vas osebno.

Horoskop Tehtnica

Tehtnica

Morda boste dobili občutek, da nekaj vlečete za sabo in ne spustite stvari, ki vam že dolgo ne koristijo. Nečesa si zagotovo ne boste priznali, zato boste večino svoje energije usmerili v nekaj povsem drugega, zaradi česar ne boste popolnoma prisotni.

Horoskop škorpijon

Škorpijon

V začetku tedna pritiski še ne bodo popustili, zato bo najbolje, da ostanete aktivni in svoje energije uporabite za fizično delo. Dobili boste občutek, da morate pokazati kaj si resnično mislite. To bo tudi trenutek, ko boste preverjali svoje meje.

Horoskop Strelec

Strelec

Močno se boste ozirali nazaj, predvsem v svojo preteklost in v svoje začetke. Obdobje, ki ste mu priča, vam nekako ne pusti dihati, zato pridejo trenutki, ki močneje pritisnejo na vas in vas na ta način usmerijo na pot, ki jo morate sami izkusiti.

Horoskop Kozorog

Kozorog

Tudi v tem tednu boste svoja čustva in občutke dali na drugo mesto in se ukvarjali predvsem s tem, kako postaviti trdne temelje. Večje spremembe prihajajo šele konec tedna, ko boste postavljeni pred neko dejstvo, ki bo dodobra pretreslo vaše življenje.

Horoskop Vodnar

Vodnar

Želeli si boste nekaj drugačnega. Ta satus quo vam ne bo prinašal zadovoljive potešitve, zato boste nemirni in skeptični do vsega, kar se bo dogajalo. Tudi za vam bo vikend prinesel pomembnejše energije. Informacije in potrditve bodo prišle postopoma.

Horoskop Riba

Riba

Še ste v obdobju ponavljanja in poglobljenega razmišljanja. Sredina tedna vam prinaša velik preobrat in celo korak nazaj. To vas bo opomnilo, kaj točno je tisto, kar je najbolj pomembno za vas v tem trenutku. Vzemite si čas za priznanje in odgovor.

pripravila astrologinja Špela Plemelj