Tedenski horoskop za tekoči teden

Špela Plemelj

Tedenski horoskop po znamenjih

Ponedeljek 24. februar do nedelje 1. marec 2020

 

Horoskop Oven

Oven

To informacijo ali spodbudo, ki jo boste dobili v kratkem, uporabite za dosego svojih poslovnih ciljev in uspešnih rezultatov. Zagotovo se vam bo obrestovalo, četudi se vam bo sprva zdelo vse skupaj nekoliko minimalistično. Uspeli boste pokazati nase.


Horoskop Bik

Bik

Pred vami so pomembne lekcije, ki vam bodo pokazale, kaj morate zavreči in kaj ohraniti. Kar težko boste sprejeli vse okoliščine v katerih se boste znašli. Naloga, ki je pred vami je, da prepoznate svoje stare vzorce in začnete graditi nove navade.

 

Horoskop Dvojček

Dvojček

Čaka vas prav posebna lekcija na katero se pripravljate že nekaj časa. Informacije bodo do vas prišle s strani ljudi, ki so vam blizu, oziroma ljudmi, ki so z vami povezani preko posla. Vseeno si boste vzeli še nekaj več časa za dodaten razmislek.

 

Horoskop Rak

Rak

Mlaj v vam sorodnem znamenju, vas bo okronal s posebnimi energijami in to bo za vas zelo pomembna izkušnja. Zavedali se boste svoje pozicije in začeli delati na svojem videzu in statusu. Te blagodejne energije bodo za vas zelo spodbudne in intenzivne.

 

Horoskop Lev

Lev

Zaznali ste kam pes taco moli, zdaj pa počakajte še kakšen dan ali dva, da dobite dodatne informacije, ki bodo potrdile ali ovrgle vaše sume. Imeli boste dovolj priložnosti, da izberete tisto, kar je za vas najbolj primerno in ne boste podlegli drugim.

 

Horoskop Devica

Devica

Sprva še ne boste pripravljeni sprejeti tega, kar boste spoznali v naslednjih dneh. Nič za to. Imate še nekaj časa, da zberete dovolj informacij o vsem, kar potrebujete. Nekaj dodatnih pomislekov vam bo zagotovo koristilo, da se pravilno odločite.

 

Horoskop Tehtnica

Tehtnica

Od vas se bo zahtevalo, da še dodatno poskrbite za vse, kar se dogaja in to vam bo vzelo veliko moči, volje ter poguma. Vsi ti pritiski in dolžnosti se vam bodo zdeli čisto nepotrebni in to boste tudi povedali in opozorili na to. Dovolj imate skrivalnic.

 

Horoskop škorpijon

Škorpijon

Prejeli ste močno podporo Mlaja v znamenju rib in to vas je spodbudilo, da svoje misli in ideje postavite v ospredje in postanete zelo aktivni na tem področju. Čas bo, da postanete konkretni in se izrazite pred vsemi, ki so vam pripravljeni prisluhniti.

 

Horoskop Strelec

Strelec

Za vami je eden uspešnejših tednov in zavedanje o tem vas bo spremljalo še lep čas. V sebi boste nosili veliko dobre volje in optimizma, ki vas bo napolnjeval in spodbujal, da naredite korak naprej in še bolj zaupate vase. Pokazali boste, da se hitro učite.

 

Horoskop Kozorog

Kozorog

Vzemite si še več časa ter bodite preudarni v svojih odločitvah in namerah. Imate veliko energije in podpore, ki jo potrebujete, le nekoliko morate omiliti svoje reakcije, ki so večkrat preveč resne in zadržane. Svojo pozornost umerite v kariero in delo.

 

Horoskop Vodnar

Vodnar

Veliko dogajanja iz preteklega tedna boste želeli ohraniti še v tem tednu. Vso to dinamičnost in razgibanost boste najbolj čutili v začetku tedna, kasneje pa bo vse počasi izzvenelo. To vas zagotovo ne bo ustavilo. V vsakem primeru boste našli delo.

 

Horoskop Riba

Riba

Mlaj v ribah vam je namenil posebno izkušnjo in lahko ste to izkoristili za novo usmeritev. To je bilo le še potrditev tega, kar se vam je zgodilo v preteklem tednu. Svojo namero boste v tem tednu dosegli bolj strateško, kar vam bo vlilo več samozavesti.

pripravila astrologinja Špela Plemelj