Tedenski horoskop za tekoči teden

Špela Plemelj

Tedenski horoskop po znamenjih

Ponedeljek 22. julij do nedelje 28. julij 2019

 

Horoskop Oven

Oven

Kaj ali koga boste osvojili tokrat? V vas bo še več energije kot pretekle dni in to boste tudi pokazali. S svojo karizmo boste osvajali svetove in to vam bo prinašalo še več samozavesti in tudi priložnosti za velike podvige. Še bolj odločni boste.


Horoskop Bik

Bik

Zdelo se bo, kot da se zapirate vase. Imeli boste še nekaj načrtov, da uredite tisto kar je za vas najbolj pomembno. To vključuje tudi vaš dom in družinske zadeve. V tej svoji naravnanosti boste kar na enkrat spoznali, da stvari lahko naredite drugače.

 

Horoskop Dvojček

Dvojček

Pred vami je kar nekaj prijetnih dni, zato poskušajte uživati in se sprostite. Zaznali boste kako hitro se vse spreminja in kako hitro teče čas, kadar ste v dobri družbi. Vse to vam bo prinašalo notranje zadovoljstvo in to bo tisto, kar potrebujete.

 

Horoskop Rak

Rak

Sonce bo kmalu zapustilo vaše znamenje in tudi s to spremembo boste uspeli delovati naprej. Bolj boste usmerjeni v družbo in to vas bo gnalo, da spoznate nove ljudi. Tudi sami boste znali uživati v teh poletnih dneh, kar vas bo neznansko radostilo.

 

Horoskop Lev

Lev

Z vstopom Sonca v vaše znamenje boste dobili drug pogled na življenje in to vas bo zaznamovalo bolj kot si lahko predstavljate. Pridobili boste več energije in karizme, kar vas bo napolnilo tudi z optimizmom. Najprej pa boste izbrali nekaj samo zase.

 

Horoskop Devica

Devica

Kaj bo vaš cilj tokrat? Prav daleč zagotovo ne boste odšli, saj vam okolje kjer ste zelo ustreza. V teh dneh se boste imeli res lepo in našli boste načine, da združite veliko prijetnega s koristnim. Naj bo to čas, ki bo namenjen vašim skritim željam.

 

Horoskop Tehtnica

Tehtnica

Lahko zadihate in si dovolite biti vi. V teh dneh vas čaka eno bolj prijetnih in spodbudnih  srečanj. Morda vam bo to ponudilo novo poslovno priložnost ali pa projekt, kjer boste lahko pokazali svoje sposobnosti in talente. Lahko se zanesete nase.

 

Horoskop škorpijon

Škorpijon

V sebi boste čutili večjo vnemo in borbenost, da dosežete, kar ste si zadali. Imeli boste kar nekaj podpore in veliko energije. To vas bo spodbujalo, da uresničite svoje ambicije. Pozna se, da si res želite uspeha. Za vikend boste nekoliko utrujeni.

 

Horoskop Strelec

Strelec

Že takoj na začetku boste spoznali kaj je tisto, kar vam bo ta teden omogočilo napredek in še večji učinek. Imeli boste več energije in s tem se vam bodo odprla krila. Imeli boste občutek, da lahko dosežete karkoli in na ta način, bo vse izvedljivo.

 

Horoskop Kozorog

Kozorog

Porabili boste veliko volje in energije, da bi lahko dokazali in pokazali kaj ste dosegli v tem času. Zdelo se bo, kot da nihče nima posluha za vas in za vaše delo. To kar nosite v sebi bo ostalo z vami, a bolje bi bilo, če uspete nekaj podeliti s kom.

 

Horoskop Vodnar

Vodnar

Še sami ne boste najbolj prepričani kaj si želite. Kar nekaj pozornosti vam bo uhajalo na drugo stran, a partner vas tokrat ne bo opazil. Po drugi strani boste imeli občutek, da ste razpeti na vse strani, kar vam bo še dodatno kradlo energijo in voljo.

 

Horoskop Riba

Riba

Po vsem tem razmišljanju in spoznavanju, se vam v tem tednu obetajo premiki, ki vam bodo dali krila. Dobili boste priložnost in zagrabite jo z vso močjo, saj je to nekaj, na čemer delate že dalj časa. Naj bo to tisto, kar vas bo napolnilo in osrečilo.

pripravila Špela Plemelj