Tedenski horoskop za tekoči teden

Špela Plemelj

Tedenski horoskop po znamenjih

Ponedeljek 18. januar do nedelje 24. januar 2021

 

Horoskop Oven

Oven

Morali boste izraziti svoje misli, ideje, mnenje. To boste naredili v vsakem primeru in tako tudi načinov ne boste izbirali. Zelo intenzivno boste zaznavali vse, kar se bo dogajalo okoli vas  in to bo samo prilivalo olje na ogenj. Neukrotljivi boste.


Horoskop Bik

Bik

Čeprav bo v vas vladala neka posebna zbranost in stabilnost, boste kljub vsemu prav tako močno zaznavali povečano razdražljivost in napetost. Vaša kvaliteta, da zmorete ostati mirni v raznoraznih situacijah, vas bo tokrat vodila preko vseh izzivov.

 

Horoskop Dvojček

Dvojček

Iz vas veje veter prav posebne sorte. To vam bo v teh dneh tudi dalo elan in energijo, da se soočite z vsemi nalogami in izzivi. Zakaj bi iskali težave tam, kjer jih ni? S takim načinom razmišljanja bodo dnevi lahkotnejši in teden bo minil kot bi trenil.

 

Horoskop Rak

Rak

Vsak dan šteje in vi se tega dobro zavedate. V tem tednu si boste z lahkoto postavili prioritete in temu boste tudi sledili. Čeprav bi vam konec tedna lahko zmanjkalo nekaj moči, se boste sami odlično počutili in s tako energijo tudi nadaljevali.

 

Horoskop Lev

Lev

Bodite pozorni na svoj korak, saj boste zelo kmalu vstopili v nov odnos. Vseeno bi to lahko bilo nekaj, o čemer razmišljate že nekaj časa, a vi ne odločate o času. Čas vam bo pokazal, kdaj morate pokazati svoje prave barve. Vloge se bodo zamenjale.

 

Horoskop Devica

Devica

Obveznosti, naloge, izzivi. Kdo bi našteval? Če boste poskrbeli za svoje zdravje in dobro počutje, se bo vse odlično izteklo. Veliko boste razmišljali in načrtovali, saj ne boste morali iz svoje kože. To pa vas lahko še dodatno obremeni in vznejevolji.

 

Horoskop Tehtnica

Tehtnica

Čeprav nekoliko čemerni, boste vseeno zelo zadovoljni in kar malce ponosni. Predvsem boste usmerjeni v urejanje svojega doma in najbližje okolice. Želeli boste pokazati, da je pomembna tudi notranjost in temu se boste v tem tednu najbolj posvetili.

 

Horoskop škorpijon

Škorpijon

Zelo vam bo pomembno zaupanje in to boste v naslednjih dneh še najbolj iskali ter potrebovali. Dogodki v začetku tedna bodo na vas pustili velik pečat in to boste težko izbrisali iz svojega spomina. Zagotovo boste sami zelo aktivni in zaščitniški.

 

Horoskop Strelec

Strelec

Biti na tem svetu je za vas na trenutke zelo nerealna izkušnja. Pride obdobje, ko bi najraje pobegnili in zaradi tega impulza ste še toliko bolj uporniški in še bolj brezbrižni. Tudi v teh dneh boste želeli veliko povedati in povedali boste zelo na glas.

 

Horoskop Kozorog

Kozorog

Spoznavati in prepoznavati svoje meje je za vas zelo pomembno. Sami jih boste v tem tednu še nekaj na novo postavili. Nova načela boste oblikovali do konca tedna, ko boste dosegli točko in potegnili črto ter vsem jasno razkrili kaj so vaši novi temelji.

 

Horoskop Vodnar

Vodnar

Zelo močno se boste zavedali sebe. To boste zaznavali kot močno upornost in bojevitost kot tudi veliko vztrajnost in stojičnost. Zaradi povečane dinamike, boste nekako ostali brez zdrave presoje. Tokrat boste motivacijo iskali v nepredvidljivosti.

 

Horoskop Riba

Riba

Iskali boste odgovore, kaj pomeni biti tukaj in zdaj. Spraševali se boste ali je lahko drugače kot je. Zaznavali boste, da je v vas veliko več, kot lahko pokažete in želeli si boste vse to deliti z drugimi. Previdno kako in kam vlagate svoje moči.

pripravila astrologinja Špela Plemelj