Tedenski horoskop za tekoči teden

Špela Plemelj

Tedenski horoskop po znamenjih

Ponedeljek 20. maj do nedelje 26. maj 2019

 

Horoskop Oven

Oven

Četudi se bo zdelo, da ste vstopili na področje, ki vam ni blizu, boste dobili veliko energije, moči in zagona, da uredite stvari po svojih željah. S pravo spodbudo in zagonom, boste hitro začeli reševati situacijo in pri tem boste izjemno uspešni.


Horoskop Bik

Bik

V tem tednu se lahko prepustite uživanju. Energije vam bodo naklonjene in povsod se boste počutili kot doma. Ta čas porabite za stvari, ki so vam blizu. Pretekla polna Luna vam je namenila veliko novih idej in morda razmislite, ali jim je vredno slediti.

 

Horoskop Dvojček

Dvojček

Če kdo, se vi zavedate, da nihče ni popoln in s tem zavedanjem boste začeli tokratni teden. Imeli boste veliko nove moči in energije, ki se bo počasi in vztrajno razvijala in rasla. V vaše znamenje bo vstopilo tudi Sonce in vam prinesel svež veter.

 

Horoskop Rak

Rak

Z vstopom Marsa v vaše znamenje boste pokazali več zagrizenosti in odločnosti. Nekdo pač mora narediti red in tokrat boste sami prevzeli pobudo. Sprva se vam bo zdelo, da se nikamor ne premaknete, a z vztrajnostjo boste dosegli svoje. Sestavite načrt.

 

Horoskop Lev

Lev

Sprva se bo morda zdelo, da vam vsi želijo vsiljevati svoje mnenje, a kmalu vam bo postalo jasno, da se lahko sami odločite po svoji vesti. Našli boste razlog in način, da dosežete, kar želite. V družbi boste pokazali svojo kreativnost in zablesteli.

 

Horoskop Devica

Devica

Je pred vami nova karierna priložnost? Vsekakor boste pokazali veliko svojih ambicij in moči. Marsikdo bo presenečen nad vašim načinom razmišljanja, ki ga boste pokazali. Zaupali boste v svoje ideje in zavedali se boste, da jih lahko zlahka realizirate.

 

Horoskop Tehtnica

Tehtnica

Iskali boste načine kako bi potešili svoje želje. Tudi ta teden si boste dovolili razvajati in se prepuščali vsem prijetnim stvarem. Težko boste ocenili, kje je meja in to vam bo kljub vsemu dajalo svojevrstne izzive. Pokazati boste morali več zaupanja.

 

Horoskop škorpijon

Škorpijon

Zaznali boste dodatno energijo in to bo v vas sprožilo pravi val emocij, dejanj in vznemirjenja. Pokazali boste svoje podjetniške sposobnosti in se zagnali v akcijo. S pomočjo lastne intuicije boste točno vedeli kaj potrebujete in kam se usmeriti.

 

Horoskop Strelec

Strelec

Naj bo ta teden namenjen odkrivanju svojih sposobnosti, moči in karakteristik. Morda boste morali preveriti kakšni so vaši trenutni cilji in ali potrebujete kakšno večjo spremembo. Zamislite si, da morate na intervju, kjer se morate dobro predstaviti.

 

Horoskop Kozorog

Kozorog

Čeprav se zdijo vsi dnevi enaki, se potrudite pogledati bolj natančno. S tem boste razbili to sivino in se morda celo prepustili. Ukvarjali se boste z veliko stvarmi, ki se tičejo vas samih in težje boste k sebi spustili kogarkoli. Poiščite sprostitev.

 

Horoskop Vodnar

Vodnar

Prišel bo čas močne spodbude in dobili boste tisto energijo, ki vam bo dala zalet in novih moči. Morda se vam znajo poroditi dvomi, če je prav kar počnete, a ko bo prišel pravi čas, sploh ne boste oklevali. Zaupajte svojemu notranjemu glasu in pogumno.

 

Horoskop Riba

Riba

Ste v obdobju večjih in počasnejših razpletov. Živeli boste kot v počasnem posnetku, saj se vam bo zdelo, da nimate nobenega nadzora nad samim dogajanjem. To so vseeno energije, ki so vam blizu. Previdni bodite v komunikaciji in zbiranju informacij.

pripravila Špela Plemelj