Tedenski horoskop za tekoči teden

Špela Plemelj

Tedenski horoskop po znamenjih

Ponedeljek 25. marec do nedelje 31. marec 2019

 

Horoskop Oven

Oven

Užijte pomladanski čas s polno žlico. Vse okrog vas, vas bo vabilo in sililo ven, v naravo, med ljudi. Čeprav v teh dneh še ne boste pokazali vseh svojih moči, boste znali uživati in si privoščiti tisto, kar boste želeli. Morda najdete novo ljubezen.


Horoskop Bik

Bik

Včasih spremembe prinesejo tudi kaj lepega in prijetnega. Zgodila se vam bo kar pomembna sprememba in vam prinesla nekaj čisto nepričakovanega. Opazujte kam vas bo odneslo in se prepustite toku. Morda se sploh ne zavedate kaj v resnici potrebujete.

 

Horoskop Dvojček

Dvojček

Težko boste prepoznali opozorilne znake. Ne prepirajte se s partnerji, niti z zdravniki ne, saj jih boste težko pregovorili. Odpravite se na izlet v trgovino in si priskrbite tiste potrebščine, ki bodo blagodejne za vašo dušo in za vaše intimne potrebe.

 

Horoskop Rak

Rak

V vas bo več zavedanja, kdaj je treba počakati in kdaj reagirati. S tem boste tudi dobra opora drugim, ki bodo potrebovali usmeritev ali nasvet. Ko bo prišel čas, si vzemite trenutek ali dva zase. Niste narejeni iz jekla, zato bodite prijazni do sebe.

 

Horoskop Lev

Lev

Imeli in čutili boste veliko notranje energije, moči in volje, a vseeno se bo zdelo, da vas okoliščine ne podpirajo. Kot da ne morete v popolnosti izraziti tega kar bi res radi. Privoščite si naravo, svež zrak in izživite svoje potrebe zunaj na soncu.

 

Horoskop Devica

Devica

Le kaj vam bo tokrat preprečilo, da dosežete nek dogovor? Veliko več boste potrebovali, da bi našli ustrezno rešitev zase. Tudi ne boste našli primernega sogovornika, ki bi vam pokazal razumevanje, ki ga potrebujete. Presodite sami, če potrebujete odmor.

 

Horoskop Tehtnica

Tehtnica

En korak v levo, en v desno, malo nazaj in naprej. V začetku boste bolj nemirni, a hkrati navdušeni, saj se bodo dogajale spremembe v vašo korist. Kasneje si boste zaželeli nekaj več sprostitve in počitka. Morda bo bolje, da bolj spremljate vreme.

 

Horoskop škorpijon

Škorpijon

Nekaj prilagoditev morate še postoriti in v naslednjih dneh vam bo pri tem dobro šlo. Kasneje boste dobili še več zagona in še bolj dinamični boste, kar vam bo pomagalo, da boste izrazili svoje misli in potrebe. Čas bo za akcijo in za praktične korake.

 

Horoskop Strelec

Strelec

Čas se zares ne bo ustavil in tudi vi boste našli načine kako naprej. Bodo pa prihodnji dnevi kar nekoliko stacionarni in to vam lahko prinese ker nekaj neprijetnosti. Se boste raje odločili za počitek in regeneracijo? Karte imate v svojih rokah.

 

Horoskop Kozorog

Kozorog

Stvari niso take, kot bi si jih vi želeli. Naj vas to ne preseneti. V sebi nosite neko drugačno zasnovo, neko drugačno razmišljanje in tudi to vam lahko koristi na svoji poti. Pokazali boste svojo vztrajnost, ki bo v teh dneh vaš največji zaveznik.

 

Horoskop Vodnar

Vodnar

V sebi nosite marsikatero skrivnost, strah, zadrego ali dvom. Odkrivate svoj notranji svet in se sprašujete kaj zares potrebujete. Če boste res pozorni boste zaznali tisto pravo informacijo, ki vam bo svetovala, kaj bi bilo najbolj primerno za vas.

 

Horoskop Riba

Riba

Človek nikoli zares ne ve, kam se ta svet vrti. Vas bo v teh dneh zavrtelo na čisto svoje področje. V vas bo kar nekaj idej, ki pa bodo za enkrat ostale samo ideje. Niti jih še ne boste pripravljeni deliti z drugimi. Morda razmislite tudi komu zaupati.

pripravila Špela Plemelj