Tedenski horoskop za tekoči teden

Špela Plemelj

Tedenski horoskop po znamenjih

Ponedeljek 6. april do nedelje 12. april 2020

 

Horoskop Oven

Oven

Ko ste že mislili, da boste končno lahko normalno začeli svoje aktivnosti in projekte, boste začutili, da bi drugi od vas želeli več, kot boste pripravljeni dati. Kljub vsem intenzivnim energijam, boste sposobni najti dogovore, ki bodo koristni za vse.


Horoskop Bik

Bik

V vas bo zavladala dodatna lahkotnost in zvedavost. Kot bi dobili nov motiv in inspiracijo. Prestop vaše vladarice v znamenje dvojčka, vam bo prinesel nove načrte in s tem nove priložnosti tudi za zaslužek. Vseeno ne boste še pokazali svoj pravi jaz.

 

Horoskop Dvojček

Dvojček

Čaka vas teden velikih korakov in tudi sprememb. Spoznali boste, da vam ni treba samo čakati ampak, da ste sami prav tako ustvarjalec in tudi vaše reakcije lahko ponudijo odlične rezultate. S pospešenim korakom boste hitro opravili vse svoje nalogice.

 

Horoskop Rak

Rak

Polna Luna, ki je pred nami, vas bo še dodatno usmerila v aktivno reševanje zahtevnih nalog. Tisto, kar bi se komu lahko zdelo kot misija nemogoče, bo za vas izziv posebne vrste. Delovali boste kot posrednik, a pri tem upoštevajte tudi svoje potrebe.

 

Horoskop Lev

Lev

Iskali boste načine, da dokažete soje moči in sposobnosti. Bolj vam bo pomembno, da ste uspešni in tako boste prakso in učinek nekoliko zanemarili. Nek poziv bo kmalu prišel iz družinskega okolja, vendar boste zaradi okoliščin to morali ignorirati.

 

Horoskop Devica

Devica

Nekoga boste postavili pred dejstvo in čeprav bo to izkušnja z bolj grenkim priokusom, boste kmalu spoznali, da ste se prav odločili in da je tako najboljše za vse vpletene. Tudi z druge strani boste dobili potrditev. Kmalu boste zaznali več svežine.

 

Horoskop Tehtnica

Tehtnica

Prestop Venere v znamenje dvojčka, vam je prinesel nekaj več razpršenosti pa tudi radovednosti in željo po raziskovanju. S temi danostmi boste bolj neobremenjeni in to se bo poznalo v navezovanju stikov. Prav mogoče bo, da nagovorite posebno osebo.

 

Horoskop škorpijon

Škorpijon

Teden se bo za vas začel z veliko vnemo in potrebo po dokazovanju svojih moči. Previdni bodite s kakšno energijo pristopate k reševanju okoliščin, saj bi lahko naleteli na velik upor ali restrikcije. Drugi del tedna bo za vas veliko bolj prijazen.

 

Horoskop Strelec

Strelec

Dobro se z dobrim vrača. Vsaj po navadi je tako. Svoje prispevke in vložke boste še vedno pripravljeni deliti z drugimi, a v ozadju bo kar nekakšno pričakovanje, da boste dobro nagrajeni za svoja dejanja. Vsekakor boste deležni pozitivnega odziva.

 

Horoskop Kozorog

Kozorog

˝Samo tako naj ostane.˝ Zavedali se boste, da ne glede na okoliščine, da ste še vedno zelo sposobni in lahko delate določene stvari. Če boste pozorni, boste spoznali, da vseeno počnete veliko več stvari kot v preteklih dneh. Iskali boste nove načine.

 

Horoskop Vodnar

Vodnar

Morda se vam bo zdelo, da imate kar preveč zadolžitev in da sami sebi nalagate čisto preveč opravil in dolžnosti. Čeprav bi bilo v tem trenutku najbolje vzeti odmor, sami ne boste znali presoditi kje so vaše meje in do kje lahko greste. Pestro bo.

 

Horoskop Riba

Riba

Še kar nekaj časa boste vztrajali v teh občutkih moči in uspehov, ki ste jih dosegli. Tokratni teden bo za vas bolj prijeten in vsak komentar in informacijo, ki jo boste dobili, boste uporabili za svojo nadgradnjo in dopolnitev. Izberite le najboljše.

pripravila astrologinja Špela Plemelj