Tedenski horoskop za tekoči teden

Špela Plemelj

Tedenski horoskop po znamenjih

Ponedeljek 23. april do nedelje 29. april 2018

Horoskop Oven

Oven

Navadili ste se teh energij, ki vas ženejo kot lokomotivo. Karkoli se pojavi, vi boste to naredili pa naj bo še tako zahtevno. Tokrat boste soočeni še z enim mogočnim izzivom, ki bo zelo zahteven. Previdno, kako se spopadete s tem. Kasneje bo lažje.

Horoskop Bik

Bik

Sonce je končno vstopilo v vaše znamenje in vas še dodatno osvetlilo. Ker bo vaša vladarica tudi zamenjala znamenje boste sami bolj dinamični, komunikativni in iznajdljivi. Vse skupaj vam ponuja tisto energijo, ki jo potrebujete, da sežete še dlje.

Horoskop Dvojček

Dvojček

Ne dovolite, da vas karkoli ustavi ali upočasni. Svoje zaostanke ste že pokoristili in tokrat hitite z dokončevanjem stvari. Morda boste dobili kakšen opomnik, da vseeno vaše delo ni dovolj dobro, a ne vzemite si tega k srcu, ampak pojdite svojo pot.

Horoskop Rak

Rak

Kar nekaj nalog imate in uživate v tem kar počnete. Svojih zadolžitev raje ne nosite domov, četudi se bo zdelo, da je samo malo. Raje si razporedite čas zase in za ostale obveznosti. Morda poskusite ugotoviti kaj je tisto, kar tare vašega partnerja.

Horoskop Lev

Lev

Človek mora znati poskrbeti zase. Ste vi poskrbeli zase? Izgleda, kot da niste v najboljši formi, zato bi bilo mogoče dobro, če bi si poiskali dodatno spodbudo v dietah, ki vam bodo vrnile vaš značilen sijaj. Pokažite, da niste izgubili svojega šarma.

Horoskop Devica

Devica

Začetnim preprekam navkljub, ne boste odnehali, ampak boste iskali rešitve, ki vam bodo prinesle zadovoljive odgovore. Ne boste tratili svojega časa za nepomembne stvari. Imeli boste svoj tempo in ne boste se pustili motiti. Imeli boste dovolj energije.

Horoskop Tehtnica

Tehtnica

Prišel bo čas, ko si boste zaželeli več družbe. Podporo boste iskali  med prijatelji in znanci, konkretne informacije pa v raznih medijih. Bodite previdni, ko izbirate vire, saj danes ne gre zaupati vsemu, kar preberete. Znali boste poiskati svoj način.

Horoskop škorpijon

Škorpijon

Zagotovo ste na pravi poti in to boste v tem tednu tudi ugotovili. Ne jezite se preveč, če slučajno ugotovite, da temu ni tako. To spoznanje vas bo vseeno usmerilo na pravo pot. Morda pa ob ponovni priložnosti naredite še boljše in še bolj samozavestno.

Horoskop Strelec

Strelec

Kam vas bo tokrat odneslo? Začetne energije in odločnosti boste imeli dovolj in prav res boste imeli občutek, da je nebo meja. Kako boste to najboljše izkoristili? Naj bo to vaša notranja motivacija, kaj vse se da in je možno narediti, če se le hoče.

Horoskop Kozorog

Kozorog

Nič, kar bi bilo dobro za vas, se ne zgodi hitro. Počakati boste morali, da se dim razkadi in tako boste tudi sami lažje zadihali ter se odločili v katero smer morate. Nova smer in nov pogled se vam bosta ponudila že v tem tednu. Zagrabite to priložnost.

Horoskop Vodnar

Vodnar

Malo naprej pa malo nazaj. V tem tednu boste še zaznavali tako dinamiko. Najbolje boste naredili, da ne ukrepate, če res ni potrebno. Razmišljajte o svojih korakih v tem tednu. O tistih, ki ste jih že naredili kot tistih, ki jih še nameravate narediti.

Horoskop Riba

Riba

Še en poriv ali spodbuda vas čaka tokrat. Dobili boste samozavest in tisto moč, ki vam bo pomagala, da dosežete in obdržite zastavljene cilje. Končno se boste lahko lotili tudi tistih nalog za katere do sedaj niste našli časa. Sledite svojemu poklicu.

pripravila Špela Plemelj