Tedenski horoskop za tekoči teden

Špela Plemelj

Tedenski horoskop po znamenjih

Ponedeljek 20. januar do nedelje 26. januar 2020

 

Horoskop Oven

Oven

Tudi pred vami je teden poln izzivov in preizkusov. V vas bo veliko mešanih občutkov in na trenutke boste skakali iz enega razpoloženja v drugega. Z dobro organizacijo si boste prihranili veliko časa in skrbi. Pomoč boste našli na drugem koncu.


Horoskop Bik

Bik

Dobili boste priložnost, da izkusite resnično podporo, ki jo potrebujete. To vam bo prineslo veliko veselja. Ti občutki sprejetosti in hvaležnosti vam bodo pokazali, kaj je prava smer za vas. Partner vam v tem tednu ne bo zmogel nuditi prave podpore.

 

Horoskop Dvojček

Dvojček

Povsod vas bo dosti in to bo tudi nekaj, kar vam bo prinašalo veselje in energijo. Dobili boste priložnosti, da pokažete svoje kompetence in svoj pravi značaj ter mu dodate še kaj izvirnega. Naredili boste dober vtis, kar vam bo dalo voljo za naprej.

 

Horoskop Rak

Rak

V prvi polovici tedna boste težko zbrali energijo in pogum, da naredite spremembo. Potrebni bodo minimalni koraki, da zaščitite predvsem sebe. V drugi polovici tedna prejmete pomembno informacijo, ki vas bo usmerila naprej. Nekoliko si boste oddahnili.

 

Horoskop Lev

Lev

V vsem tem, boste skoraj izgubili tla pod nogami. Sprememba in informacija bo prišla res spontano in to vas zna spraviti v težaven položaj. Vseeno bo v vas več zavedanja kakšne so vaše moči. Uspeli se boste zbrati svojo energijo in jo transformirali.

 

Horoskop Devica

Devica

Imeli boste kar nekaj dela in obveznosti, vendar vam to ne bo predstavljalo posebnih težav. Znali boste združiti svoje načrte in svoje fizične sposobnosti ter iz tega narediti nekaj res uporabnega. S to praktično energijo bo za vas vsak dan naraven.

 

Horoskop Tehtnica

Tehtnica

Svojo energijo boste v tem tednu le s težavo izrazili. V vas bo velika potreba in želje po uživanju, romantiki in ljubezni, a to boste le s težavo vključili v svoj urnik. Ker boste zaradi tega zaznavali več stresa bo v vas tudi več napetosti in nemira.

 

Horoskop škorpijon

Škorpijon

Še močneje si boste želeli doseči svoj cilj in realizirati svoje želje. V tem tednu se vam bo zdelo, kot da ne dobite prave priložnosti za poglobljeno sodelovanje. Odločiti se boste morali koliko energije in moči bi želeli posvetiti svojemu projektu.

 

Horoskop Strelec

Strelec

Druga polovica meseca vas bo presenetila z prijetno in spodbudno novico. Dobili boste priložnost, kako lahko uresničite svoje želje in jih izrazite skozi delo. To vam lahko prinese dodaten zaslužek ali pa močno podporo, ki jo boste potrebovali.

 

Horoskop Kozorog

Kozorog

Čas bo, da se začnete postavljati na svoje noge in začutite kako je lahko drugače. Vseeno je pred vami še dolga pot in potrebovali boste to moč in zbranost, da se držite smeri. Vsak ima svoje izkušnje in te so zelo dragocene za naše naslednje podvige.

 

Horoskop Vodnar

Vodnar

Eden zanimivejših tednov je pred vami. Dobili boste podporo Sonca v svoje znamenje in to bo tudi tisti impulz, ki vas bo zdramil. V vas bo prevladala močna želja po spremembi in po dokazovanju svoje moči. V tej vnemi boste naredili pravo revolucijo.

 

Horoskop Riba

Riba

Čutili boste, da ste naredili že veliko in da si resnično zaslužite pohvalo ali nagrado. Imeli boste priložnost, da zasijete v vsej svoji veličini, le nekaj korakov boste morali narediti. Zaupajte, saj bodo informacije prišle do vas ob pravem trenutku.

pripravila astrologinja Špela Plemelj