Tedenski horoskop za tekoči teden

Špela Plemelj

Tedenski horoskop po znamenjih

Ponedeljek 11. december – nedelja 17. december 2017

Horoskop Oven

Oven

Hitro se čas vrti in vi s svojim tempom to le še spodbujate. Vprašajte se, če je res potrebno vse to, kar delate in zahtevate? Poskusite najti zlato sredino, kar vam bo nekoliko olajšalo vašo situacijo. Prišel bo čas, ko boste morali nekoliko popustiti.

Horoskop Bik

Bik

S čim in na kakšen način pa vi pretiravate? Veliko vam pomenijo odnosi ampak morali se boste odločiti. Pomembnejša izkušnja pred vami vam ne bo najbolj všeč, vendar boste v sebi našli tisti žar in odločnost ter se odločili iz srca, tako kot je treba.

Horoskop Dvojček

Dvojček

Čas je, da se pomirite sami s sabo. Nobene usluge si ne delate, če hitite iz enega konca na drugega. Veliko pozornosti usmerjate tudi v partnerja in partnerstvo. Prav to področje vam bo v tem tednu prineslo določene zaključke in s tem nove začetke.

Horoskop Rak

Rak

Več pozornosti boste tokrat namenili domu in družinskim odnosom. Kot bi gnezdili, boste počasi a vztrajno urejali stvari. To zna blagodejno vplivati tudi na vaše počutje. Prav tako lahko določene spremembe pričakujte na področju zdravja in vitalnosti.

Horoskop Lev

Lev

V sebi nosite ta ogenj, zaradi česar ne obupate in sijete še naprej. Ta teden vam prinaša priložnost povezovanja in ustvarjanja. Imeli boste še več volje in energije, ki bo opazna daleč na okrog. V vas bo veliko idej in ne boste jih zadrževali v sebi.

Horoskop Devica

Devica

Polna hiša še ne pomeni veliko lepih in prijetnih trenutkov. Zelo se boste trudili ohraniti harmonijo in red. To bo za vas v tem tednu najbolj pomembno. S kom morate urediti odnos boste ugotovili, če boste poslušali sami sebe. Vzemite si dovolj časa.

Horoskop Tehtnica

Tehtnica

V tem tednu boste zopet lahko sijali in šarmirali, kakor znate le vi. Pokazali boste veliko navdušenja, zagnanosti in odločnosti. Neustavljivi boste in to boste tudi pokazali. Spodbujena bo vaša komunikacija. Tudi na partnerja se boste lahko zanesli.

Horoskop škorpijon

Škorpijon

Vaš vladar Mars je vstopil v vaše znamenje. Lahko čutite njegovo podporo in moč, ki vam jo namenja. Pozornost boste seveda bolj usmerili vase in v svoje doživljanje. To pa bo vseeno bolj vplivalo na vašo kariero. Boste to zmogli obrniti sebi v prid?

.

Horoskop Strelec

Strelec

Vaše veselje je čisto opravičljivo. Zakaj bi kdorkoli sploh potreboval opravičilo za dobro počutje? Izkazali se boste na vseh področjih. Večja verjetnost je, da boste preveč dobrosrčni in zaradi tega bolj razsipni. Znali boste najti ustrezne rešitve.

Horoskop Kozorog

Kozorog

Zaključki po navadi prinašajo neko nestrpnost in tudi olajšanje. Stopate v to obdobje zaključevanja, ki je nekoliko drugačno kot za vse druge. Ne boste zaključili samo staro leto, ampak svoje pomembno poglavje. Verjetno boste to ugotovili že ta teden.

Horoskop Vodnar

Vodnar

Veliko pozornosti usmerjate v posel in poslovne zadeve. Je že prav tako, če morate zaključiti stvari, ki vam jih to področje nalaga. Morda boste za to potrebovali več časa kot sicer, vendar imate v sebi pronicljivost, ki vam bo tokrat prišla zelo prav.

Horoskop Riba

Riba

Kje se vidite v prihodnosti? Ta mesec in še posebno ta teden, lahko veliko naredite za svojo kariero. Zbirajte vire in informacije, saj boste tako dobro poplačani ali nagrajeni. Mlaj v vaši deseti hiši vam ponuja več priložnosti prav na tem področju.

pripravila Špela Plemelj