Tedenski horoskop za tekoči teden

Špela Plemelj

Tedenski horoskop po znamenjih

Ponedeljek 11. november do nedelje 17. november 2019

 

Horoskop Oven

Oven

Teden boste začeli zelo dinamično, zagnano in aktivno. To bo odlična popotnica za prihajajoče dni. Iskali boste načine in okoliščine, kjer bi se lahko najbolj izrazili in pokazali svoje spretnosti. Na tem področju pa boste morali še raziskati teren.


Horoskop Bik

Bik

Ves entuziazem in zagon, ki ste ga imeli v preteklih dneh, vas je odnašal v višave in imeli ste priložnosti, da veliko naredite. V naslednjih dneh pa lahko pričakujete preobrat. Morali boste stopiti korak nazaj in dovoliti, da se stvari odvijejo same.

 

Horoskop Dvojček

Dvojček

Spoznali boste, da vse kar potrebujete že imate. Znali se boste organizirati in s tem dosegli res veliko. Poleg vsega boste pokazali svojo drugo plat in res prisluhnili sogovorniku, ki bo vaše mnenje znal ceniti. Iskrenost bo tokrat vaš velik adut.

 

Horoskop Rak

Rak

Tokratna polna Luna vas bo napolnila z energijo, ki jo potrebujete. Vse skupaj bo močno vplivalo na vašo samopodobo in samozavest. Odločeni, da se postavite zase in za svoje vrednote, si boste dovolilo narediti veliko več. Čakajo vas uspešni dnevi.

 

Horoskop Lev

Lev

Tudi vam se obeta teden poln pozitivnih energij in novih spoznanj. Pokazali boste še več odločnosti in karizme hkrati, kar vas bo napolnjevalo z notranjim ognjem. Premogli boste veliko kreativnosti in želeli si jo boste izraziti. Znali boste uživati.

 

Horoskop Devica

Devica

Imeli boste nekakšen ˝deja vu˝. To se vam bo močno vtisnilo v spomin in spoznanje, ki bo prisostvovalo, bo prav tako imelo močno vlogo za vas. Imeli boste občutek, da je čas na vaši strani in znali ga boste dobro uporabiti, posebno v začetku tedna.

 

Horoskop Tehtnica

Tehtnica

Vsak trenutek ni pravi, da bi ga lahko izkoristili v vsem potencialu, ki ga ima. To boste v tem tednu tudi spoznali, saj vas bo nekaj zaustavilo in morali boste stopiti korak nazaj in počakati. Hitrih misli bi lahko prav tako dali nemogočo obljubo.

 

Horoskop škorpijon

Škorpijon

Spoznali ste kaj vam ne ustreza, zdaj pa boste lahko naredili in dosegli tisto, kar je dobro za vas. V sebi boste začutili veliko več volje in moči. To bodo tiste prave energije, ki jih boste lahko uporabili za izpolnitev svojih želja in projektov.

 

Horoskop Strelec

Strelec

Nadaljevali boste z energijami, ki so vas spremljale že med preteklim vikendom. Vse to vam bo nosilo še več energije in navdiha, kot ga sicer že premorete. Nekaj skrivnosti boste razrešili tudi s partnerjem in tako morda postavili nove smernice.

 

Horoskop Kozorog

Kozorog

Morda boste dobili občutek, da morate zopet ponavljati določene stvari in izkušnje, a to bo le opomin, da lahko naredite boljše in drugače. Veliko stvari boste uspešno dokončali in v vas bo še več zavedanja, kaj je tisto, kar resnično potrebujete.

 

Horoskop Vodnar

Vodnar

Nekaj vas bo vrnilo v preteklost in ta spomin bo v vas prebudil tisoč in eno misel. Morali se boste odločiti, kaj to pomeni za vas in kaj si želite. Dobro boste znali razločiti med praktičnim in teoretičnim delom, kar vas bo odpeljalo na pravo pot.

 

Horoskop Riba

Riba

Pred vami je pester, poln in zelo zanimiv teden. Vsak izziv boste sprejeli z odprtimi rokami in se podali novim zmagam naproti. To vam bo pomagalo, da še bolj razvijete svoje čute in zaupate v sebe. Vse informacije, bodo imele velik pomen za vas.

pripravila Špela Plemelj