Tedenski horoskop za tekoči teden

Špela Plemelj

Tedenski horoskop po znamenjih

Ponedeljek 25. junij do nedelje 1. julij 2018

Horoskop Oven

Oven

Imeli boste neverjetno veliko energije, ki jo lahko zelo dobro uporabite, le če boste vse to usmerili v pravo smer. Te povečane energije vam znajo tudi ponagajati, saj boste v tekmovanju s sabo in s celim svetom kar zanemarili svoje in potrebe drugih.

Horoskop Bik

Bik

Vsak se kdaj zmoti in zavedajte se, da se na napakah učimo in iz njih rastemo. Popolnost je v današnjem svetu zelo zaželena, vendar povsem nerealna. Da bi vas opazili in pohvalili bo primarna želje v tem tednu. In veliko boste morali pokazati za to.

Horoskop Dvojček

Dvojček

Ste zelo predani svojemu delu in to boste v tem tednu še potrdili. Ta dinamika se bo zrcalila tudi doma. Pričakujete lahko več nestabilnosti in negotovosti. Izrazite svoje občutke in ne menite se za opazke drugih, saj delate po svojih najboljših močeh.

Horoskop Rak

Rak

Vse poti vodijo v Rim in naj vas tokrat spremlja ta misel. Vselej boste našli rešitev, kjerkoli že boste. Imeli boste dovolj energije in četudi se vam bo zdelo, da bi najraje odnehali, boste vztrajali naprej. Tudi v partnerstvu vas čakajo posebni izzivi.

Horoskop Lev

Lev

Za začetek vas čaka kar nekaj težkih in napornih dni. Zdelo se vam bo, da ste ujeti ali spregledani. Odmaknjenost in skrbi boste kmalu odložili na stran. Morda boste celo ugotovili, da vam umik ugaja in si boste dovolili uživati v tej tišini in samoti.

Horoskop Devica

Devica

Sonce ali dež, na vas to nima posebnega vpliva. Zavedate se svojih dolžnosti in tudi tokrat bo tako. Za vikend lahko pričakujete povečano dinamiko, ki pa jo boste z lahkoto uporabili v svoj prid. Vseeno bodi previdni pri rokovanju z določenimi stvarmi.

Horoskop Tehtnica

Tehtnica

Obkroženi z dobro družbo se boste počutili veliko bolj prijetno, samozavestno in energično. Na trenutke lahko izpade, kot da se požvižgate na to, kaj si mislijo drugi. Morda bo tako tudi najbolje. V partnerstvu pa se vam lahko pripeti kakšen zastoj.

Horoskop škorpijon

Škorpijon

Zgodi se na vsake toliko časa, da vso svojo intenzivnost le s težavo zadržujete v sebi in zase. Vaši nameni lahko, še posebno v družinskem krogu, izpadejo zelo napadalni. Zelo se boste morali potruditi, da dokažete, kaj ste resnično želeli izpostaviti.

Horoskop Strelec

Strelec

Ne bo se vam treba dokazovati in napenjati svojih mišic, da bi dobili to, kar si želite. Tudi sicer boste bolj skromni, kot po navadi. Tudi čas je primeren temu, da si dovolite počasnejši tempo. Sicer pa ste tip človeka, ki se znajde v vsaki situaciji.

Horoskop Kozorog

Kozorog

Tokrat pa boste resnično morali pokazati več zanimanja za partnerja. Težko boste priznali svoje napake, ampak nekdo vas bo stalno opominjal na to. Zavzeli boste svojo držo in težko vas bo prepričati v nasprotno. Ta čas izkoristite za temeljit premislek.

Horoskop Vodnar

Vodnar

Morda se sploh ne boste zavedali, ampak ugotovili ste nekaj zelo pomembnega, kar lahko blagodejno deluje na vašo prihodnost. Čeprav se vam bo zdelo, da je to stvar rutine in nekaj popolnoma običajnega, se bo čez čas izkazalo za veliko bolj pomembno.

Horoskop Riba

Riba

Stvari se včasih dogajajo z večjo hitrostjo, včasih z manjšo. Imate to sposobnost, da sami določate s kakšno hitrostjo se bo vse dogajalo. Urite se v kreiranju svojega življenja in bodite aktivni pri tem ter si tako zagotovite razvoj v izbrano smer.

pripravila Špela Plemelj