Tedenski horoskop za tekoči teden

Špela Plemelj

Tedenski horoskop po znamenjih

Ponedeljek 19. april do nedelje 25. april 2021

 

Horoskop Oven

Oven

Dosežki in uspehi so vedno nekaj dobrodošlega. Pretekli podvigi so na vas pustili zelo pozitivne vtise in to bo vaše gonilo za naprej. Teden bo bolj dinamičen, aktiven in raznolik. Za vas bo to pomenilo več dejavnosti, ki jih boste opravili z levo roko.


Horoskop Bik

Bik

Teden, ki je pred vami bo za vas nekaj izrednega. Pozitiven, razburljiv in zelo zanimiv. Močno boste začutili svoje potrebe, sebe in začeli boste postavljati svoja stališča. Čutili boste svoje močne atribute in drznili si boste izpostaviti svoje zahteve.

 

Horoskop Dvojček

Dvojček

Kakšno presenečenje? To je bila močna lekcija za vas in to vas bo v naslednjih dneh še nagovarjalo. Z Merkurjem v znamenju bika boste vseeno veliko bolj počasni. To pomeni, da boste bolj potrpežljivi, vztrajni in dovolili si boste kakšno pregreho več.

 

Horoskop Rak

Rak

V vas bo v naslednjih dneh več zavedanja in odločnosti. Te energije boste sami zelo dobro zaznali in tudi izkoristili ves potencial, ki vam ga bo teden namenil. Z več odločnosti in samozavesti se boste soočili z vsem in kakršnokoli težavo takoj rešili.

 

Horoskop Lev

Lev

Treba je naprej in samo naprej. Takoj na začetku boste imeli spremstvo ali pomoč, naprej pa se boste mogli znajti sami. Sprememba bo, vendar sami ne boste dajali velikega poudarka na celotno dogajanje. Nekaj časa boste potrebovali, vendar vam bo prijalo.

 

Horoskop Devica

Devica

Pred vami je bolj miren in strpen teden. Glede na prejšnje dni, boste v naslednjem obdobju mnogo bolj potrpežljivi, razumevajoči in razsodni. Morali boste pokazati več zaupanja in to vam bo vlivalo tisti mir in zbranost, ki ste jo pogrešali in želeli.

 

Horoskop Tehtnica

Tehtnica

Teden pred vami vam bo postregel s kar nekaj spremembami in presenečenji. Čeprav se bo na začetku zdelo, da je vse v najlepšem redu, bo sprememba večja in silovitejša, kot ste morda pričakovali. Časa za reagiranje ne bo veliko in to vas bo najbolj potrlo.

 

Horoskop škorpijon

Škorpijon

Sami greste svojo pot in imate kar jasne cilje, kaj in kako. Sami boste imeli dovolj energije in elana, da dokončate in zaključite svoje projekte. Vseeno pa bo povečana dinamika na področju partnerstva. Za enkrat se temu ne boste veliko posvečali.

 

Horoskop Strelec

Strelec

Morda pa je čas, da se odpravite na krajše potovanje? Pridobili ste že veliko informacij v vas je več zavedanja v katero smer želite. Vseeno poskrbite za svoje zdravje v naslednjih dneh, morda potrebujete samo majčkeno spremembo pri prehrani.

 

Horoskop Kozorog

Kozorog

Zavedate se, da so trenutne razmere nestabilne za vse. Ta teden vam ne bo povzročal večjih preglavic, boste pa vseeno sami previdni in pozorni na vsak premik, ki se bo zgodil. Na nek način bo izgledalo, kot da delate prostor za nekaj. Dobro vam bo šlo.

 

Horoskop Vodnar

Vodnar

Pričakujete obiske? Nekaj vas bo nagovorilo in naredili boste potezo, ki je nihče ne bo pričakoval. Tokrat bo ta sprememba nekaj pozitivnega in popestritev te vrste bo zelo dobrodošla. Povečana bo tudi dinamika na področju doma in družinskih odnosov.

 

Horoskop Riba

Riba

Kaj si vi predstavljate kot aktivno? Imate pač svoj pogled na to in svoj način aktivnega udejstvovanja. Teden, ki je pred vami, vas bo odpeljal po svojih poteh in ne boste imeli dosti možnosti za razmišljanje, čeprav bo komunikacije več, kot običajno.

pripravila astrologinja Špela Plemelj