Tedenski horoskop za tekoči teden

Špela Plemelj

Tedenski horoskop po znamenjih

Ponedeljek 10. december do nedelje 16. december 2018

 

Horoskop Oven

Oven

Tudi v tem tednu boste težje zbrali svoje moči in pokazali kaj resnično zmorete. Morda bo izgledalo, da ste e potuhnili in snujete zaroto, vendar vam bodo okoliščine preprečevale, da naredite stvari, kot bi si sami želeli. Prav je, da si naberete moči.


Horoskop Bik

Bik

Včasih je življenje lahko tudi lepo. Zaznali boste, da ste se prav odločili in na nek način se vam bo vse povrnilo. Pokazali boste, da ste zanesljivi in to bo imelo velik vpliv tudi na druge. Razmislite tudi o tem, kako bi lahko to uporabili v prihodnje.

 

Horoskop Dvojček

Dvojček

V vas se bo prebudila neka močnejša energija in to vam bo dalo več poguma, odločnosti in optimizma, s katerim boste nastopili. V vas bo tudi več želje po druženju in osvajanju. Morda boste težje določili cilje, vendar to vas zagotovo ne bo ustavilo.

 

Horoskop Rak

Rak

Nove zgodbe pred vami, vam bodo sprva prinesle nekaj več nejasnosti in celo zmedenosti. Pokazati boste morali veliko moči in vztrajnosti, da premagate tokratne izzive. Največ tega boste zaznavali čez vikend, potem pa bodo veljale druge zakonitosti.

 

Horoskop Lev

Lev

Tokratni teden izkoristite za zabavo, ljubezen, igro in vse tiste reči, ki jih radi počnete. Imeli boste veliko priložnosti, ko vam ne bo treba početi nič drugega, kot uživati. S svojo karizmo boste privabili k sebi tiste ljudi, ki jih potrebujete.

 

Horoskop Devica

Devica

Pri sebi boste morali še nekaj razčistiti in dobro premisliti, kaj morate storiti. Imeli boste občutek, kot morda nimate dovolj prostora za svoje ideje in za stvari, ki bi jih radi počeli. Poglejte z druge strani. Zagotovo boste našli ustrezno rešitev.

 

Horoskop Tehtnica

Tehtnica

Prišel bo čas, ko boste dosegli zasluženo pohvalo ali potrditev. Morda to sploh ne bo veliko, a za vas bo izjemnega pomena. To bo v vas dvigalo predvsem notranje zadovoljstvo in zavest, da ste vredni. Izkazali se boste predvsem na področju odnosov.

 

Horoskop škorpijon

Škorpijon

Ugotovili ste kaj vam povzroča slabo počutje in vam jemlje energijo. Nekaj časa boste še potrebovali, da zlezete na zeleno vejo, a to bo prišlo prej kot mislite. Močno se boste zavedali svoje pozicije, kar pa vas zna postaviti tudi v zavidljiv položaj.

 

Horoskop Strelec

Strelec

Ne boste se mogli sprijazniti, da se vsa ta vnema in navdušenje nekako poslavlja. Enostavno čas še ni pravi, da bi lahko dopustili kaj takega. Morda se vam bo zdelo, da ste edini, ki si želi ohraniti dinamiko in pozitivnost. Ne boste se pustili motiti.

 

Horoskop Kozorog

Kozorog

Nekaj ali celo nekdo vas bo zelo prijetno presenetil. To ste morda po tiho že slutili, vendar izkazalo se bo, da to prav res potrebujete. To dejanje bo v vas zbudilo neko pomirjenost in občutek zadovoljstva ter zavedanje, da nikoli niste res sami.

 

Horoskop Vodnar

Vodnar

Še nekaj vam bo prineslo neprijetne občutke. Nekako se v tem dobro znajdete in tudi tega se boste hitro otresli. V nadaljevanju vas čaka več prijetnejših izkušenj. Boste vi tisti, ki bo naredil naslednji korak ali boste pustili drugim, da se izkažejo?

 

Horoskop Riba

Riba

Dihate in si dovolite vse občutke, ki prihajajo. V vas je tiho zadovoljstvo, saj je v osnovi vse tako kot mora biti. Naj bo ta premor čas, ko boste zbirali svoje misli in občutke. Oblikovali boste svojo javno podobo, kar vam bo prineslo nove izzive.

pripravila Špela Plemelj