Tedenski horoskop za tekoči teden

Špela Plemelj

Tedenski horoskop po znamenjih

Ponedeljek 6. julij do nedelje 12. julij 2020

 

Horoskop Oven

Oven

Treba bo pokazati svojo moč in to ne bo edino, kar boste pokazali v tem tednu. Energije vam bodo naklonjene in to bo čas, ko boste res lahko izrazili sebe. Že v preteklem tednu ste zaznali močnejše spremembe, ki jih boste sedaj uspešno nadaljevali.


Horoskop Bik

Bik

Še boste v fazi razmišljanja in premlevanja raznih dogodkov. V tem času boste najbolj produktivni z mislimi in skreirate lahko res odlične projekte, ki bodo podprli vašo dobrobit. Predvsem se boste še več posvetili področjem vrednot, posebno financam.

 

Horoskop Dvojček

Dvojček

Ta teden vas bo prisilil, da naredite, kar bi morali že zdavnaj. Tokrat ne bo izgovorov. Predvsem pa boste imeli močno podporo in spodbudo s strani sodelavcev ali prijateljev in znancev. Bodite pozorni, saj vam sledi dobra priložnost za zaslužek.

 

Horoskop Rak

Rak

Čakati ali iti v akcijo? To je zdaj vprašanje. Morali boste začeti delati prostor in red. Ves ta kaos in pritiski, ki se zgrinjajo nad vami, so  na vas pustili velike posledice. Čas bo, da končate določene stvari in če vam zmanjka idej poiščite pomoč.

 

Horoskop Lev

Lev

V tem tednu se raje odločite za počitek. Kaj drugega vam tako ne bo preostalo. Četudi se bo okoli vas odvijal vrvež in bodo vsi v akciji, za vas enostavno ne bo prav čas, za karkoli. To lahko pomeni tudi, da boste enostavno uživali, kjerkoli že boste.

 

Horoskop Devica

Devica

Kaj si v resnici želite? V tem tednu bo vaša pozornost usmerjena predvsem v to, da se ustavite, prisluhnite ter začnete postavljati temelje za svoje želje. Morda boste v svoj krog povabili tudi druge ljudi ali pa začeli sklepati povsem nova poznanstva.

 

Horoskop Tehtnica

Tehtnica

Obveznosti in druge dejavnosti vas ne bodo preveč veselile. Ne boste še pripravljeni prevzeti odgovornosti za razne aktivnosti. Predvsem bo izstopala vaša lastnost presojanja. Odločali se boste o svoji prihodnosti in ali uresničujete svoje poslanstvo.

 

Horoskop škorpijon

Škorpijon

Sami boste eni redkih, ki se bodo upali postaviti pred ostale, čeprav na začetku ne izgledalo, da je to nujno potrebno. Ostajali boste zvesti sebi in sledili svojemu notranjemu klicu. Zelo boste prepričljivi in znali boste nagovoriti prave ljudi.

 

Horoskop Strelec

Strelec

Morda vas bo obšel občutek obžalovanja ali nekakšne streznitve, vendar tak rezultat ste na nek način predvideli. Ni se vam treba ustaviti in zaključiti z vsemi svojimi projekti. To je priložnost, da poiščete nove načine, ki jih boste lahko unovčili.

 

Horoskop Kozorog

Kozorog

Še nekaj boste morali postaviti na svoje mesto. To nekaj že poznate in zavedali se boste koliko dela vas še čaka. Kljub vsemu je pred vami eden bolj stabilnih tednov. Sami boste odločali o svojem času in si razporedili delo tako, kot vam bo ustrezalo.

 

Horoskop Vodnar

Vodnar

Četudi se bo zdelo, da ni nobene možnosti za izboljšanje, boste našli svetlo točko v vsem tem. Že res, da s tem ne boste dosegli velikih prebojev, boste pa s tem zelo koristili sebi. Primorani boste ignorirati določene stvari, vendar tega ne rabite.

 

Horoskop Riba

Riba

Ne boste povsem prepričani ali je to konec ali začetek. Premlevanje in analiza vam v teh dneh ne bosta veliko pomagali. Bodite zvesti sebi in vztrajajte na poti, ki vam nosi veliko zadovoljstva. Za vsakim dežjem posije sonce in vsak dan nosi nov začetek.

pripravila astrologinja Špela Plemelj