Tedenski horoskop za tekoči teden

Špela Plemelj

Tedenski horoskop po znamenjih

Ponedeljek 23. november do nedelje 29. november 2020

 

Horoskop Oven

Oven

Skočili boste v akcije in niti ne boste čakali na poziv ali na dovoljenje. V vas bo občutek, da morate nekaj narediti in zato se boste ravnali bolj po svojih notranjih vzgibih. To pomeni tudi, da ne boste zapravljali časa za načrtovanja in razmišljanja.


Horoskop Bik

Bik

In čarovnija se lahko začne. Vedno ste povezani s sabo in zaznavate svoje potrebe nekoliko drugače kot ostali. Vaša vladarica v škorpijonu vam bo tokrat pripravila bolj strastna in močna spoznanja. Vseeno naj bo to tudi opozorilo, da se ne opečete.

 

Horoskop Dvojček

Dvojček

Sporočilo, ki ga boste tokrat dobili, bo za vas eno pomembnejših. Imeli boste občutek, da ste spoznali bistvo vsega, kar je. Lahko se prepustite in zaupate. Imeli boste občutek, da je res vse možno in to vas bo še dodatno pomirjalo in vam nosilo moč.

 

Horoskop Rak

Rak

S pravo motivacijo, se vse spravi v akcijo. Kaj ste začeli v prejšnjih dveh tednih? Imeli boste voljo, željo in energijo, da trenutno dogajanje izkoristite sebi v prid. Našli boste načine, ki vam bodo prinesli potrditev. Pokazali boste veliko akcije.

 

Horoskop Lev

Lev

Obdobje, ki se je začelo z znamenjem strelca je obdobje, ki je vam pisano na kožo, čeprav so razmere zelo drugačne kot poleti. Imeli boste več energije in želje po kreiranju, kar boste zelo dobro izkoristili v danih razmerah. In vklopili svoj šarm.

 

Horoskop Devica

Devica

To bo nekaj, kar bo še vas presenetilo. To bo eno lepših presenečenj in okrepili boste ta svoj notranji občutek, ki mu pravimo intuicija. Na nek način vam bo to spoznanje dalo še več moči zato boste pospešili svoj korak in vsem dokazali, kar slutite.

 

Horoskop Tehtnica

Tehtnica

Venera v škorpijonu vam bo prinesla drugačne energije. Nekaj več strasti, kar boste potrebovali v naslednjih tednih. S čimer koli se boste ukvarjali, to boste delali resnično predano a po vrhu vsega tudi zelo previdno. Kako močno lahko zaupate?

 

Horoskop škorpijon

Škorpijon

Temperature so padle. Vi boste eden tistih, ki bo vse skupaj vzel kot dodaten izziv in kot zgled boste delovali vsem okoli sebe. Energije vas podpirajo. To prav tak pomeni, da bodo v vaše življenje vstopili ljudje, ki vas bodo še dodatno motivirali.

 

Horoskop Strelec

Strelec

Sonce v znamenju strelca. To bo za vas še dodaten poriv in zdelo se bo, da imete več energije kot pred meseci. Še bolj boste zaznavali samega sebe in to vas bo še dodatno krepilo. Konec tedna, še posebno vikend pa boste deležni prav posebnega sporočila.

 

Horoskop Kozorog

Kozorog

Pravzaprav res ni nič jasno kaj se dogaja. Opazujete okoliščine, vendar vam je za njih malo mar. Čutite, da se morate posvetiti sebi. Samoizolacija vam bo tokrat prinesla več zavedanja in spoznanja o sebi, kar lahko izkoristite za lastno nadgradnjo.

 

Horoskop Vodnar

Vodnar

Kako pomembno vlogo ima za vas čas? Vse je tako relativno, a kljub vsemu ste udeleženi v to dogajanje in primorani ste odigrati določeno vlogo v določenem času. Previdno izbirajte svoje odločitve in odgovore. Konec tedna za vas pripravlja manjši izziv.

 

Horoskop Riba

Riba

Takoj na začetku boste spoznali, kako enostavno je vse skupaj. To vas bo doletelo kot hipen preblisk, zato bodite pozorni kaj vas bo nagovorilo. To bo izkušnja, ki lahko z vami ostane še dolgo, kot zavedanje, da je možno vse, kar si lahko zamislite.

pripravila astrologinja Špela Plemelj