Tedenski horoskop za tekoči teden

Špela Plemelj

Tedenski horoskop po znamenjih

Ponedeljek 26. februar do nedelje 4. marec 2018

Horoskop Oven

Oven

Tudi za vas bo teden kar naporen in nepredvidljiv. Odnosi in komunikacija bo spet aktualna tema, ki vam bo nalagala svoje izzive. Ne bo se vam dalo čakati in pokazali boste le malo razumevanja. Te energije bi vseeno lahko dobro uporabili pri delu.

Horoskop Bik

Bik

Kje vidite priložnost za svoj uspeh? Nihče ni rekel, da bo lahko, vendar včasih pa se stvari le postavijo na vašo stran. Imeli boste veliko podporo pri prijateljih in zlahka boste navdušili. V vas je v zadnjih dneh poseben šarm, tokrat ga bo še več.

Horoskop Dvojček

Dvojček

Nevšečnosti in nepotrpežljivost, ki jih boste zaznali na začetku se bodo v drugi polovici tedna pomirile in umaknile. Zdelo se bo, da vam ni čisto jasno kaj si želite. Na plan bodo prišle vaše najlepše in najbolj prikupne lastnosti. Ne zadržujte se.

Horoskop Rak

Rak

Veliko stvari bo treba še narediti in se soočiti s situacijami. Vse te obveznosti bodo od vas zahtevale primerno akcijo. Imeli boste dovolj volje in moči, da se z vsem tem spopadete. V vsem tem kaosu se boste težje umirili. Pokazali boste svojo moč.

Horoskop Lev

Lev

Ne glede na vaše trenutno stanje, ste še vedno lahko ponosni nase. Bolj počasi bo treba. Zdaj ni pravi čas za pomembnejše odločitve. Vi kar razmišljajte o svojih možnostih, življenje pa vam bo pokazalo, da je včasih res potrebno zajeti globok vdih.

Horoskop Devica

Devica

Bodite previdni pri svojem izražanju. Komunikacija sprva ne bo kazala na produktivno sklepanje kompromisov. Se boste pa spet nekaj naučili, še posebno glede odnosov. Druga polovica tedna vam prinaša več priložnosti za spravo. Prav prijetna družba boste.

Horoskop Tehtnica

Tehtnica

Čas učenja in čas novih spoznanj. Pogumno zajezdite tega konja in se povzpnite proti vrhu. Veliko dela in dolžnosti vam bo v tem tednu prineslo zasluženo nagrado ali celo plačilo. V vas bo še večja želja po ustvarjanju, zato se nikar ne ustavljajte.

Horoskop škorpijon

Škorpijon

Konec meseca bo tudi v vas manj energije. V zadnjih dneh ste resnično dali vse od sebe, pa je v vas ostal le grenak priokus. Te izkušnje vas delajo le močnejše in izkušenejše. Ta teden boste preizkušali kako drzni in ognjeviti v resnici znate biti.

Horoskop Strelec

Strelec

Pred vami je teden velikih priložnosti in spoznanj. Ste človek akcije in reakcije, zato tudi tokrat ne boste ničesar prepuščali naklučju. Sreča vas bo spremljala na vsakem koraku, zato le dobro unovčite svoje potenciale. Veliko sodelovanja se vam obeta.

Horoskop Kozorog

Kozorog

Ne boste se skrivali, četudi bo v vas veliko skrbi in strahov. Neko notranje prepričanje bo v vas, da ste na pravi poti. S svojo vztrajnostjo in zbranostjo boste kos vsem nalogam. Morda boste imeli več težav pri navezovanju stikov in raznih poravnavah.

Horoskop Vodnar

Vodnar

Vseeno bo v vas več skrbi kot po navadi. S svojim drugačnim načinom delovanja boste premikali meje in težko vas bo prepričati, da spremenite svoje mnenje. Tudi tema partnerstva bo bolj v ospredju. Česa še niste dokončali ali dorekli v zvezi s tem?

Horoskop Riba

Riba

Kaj še čakate? Ne dovolite, da vam priložnost spolzi iz rok. Ta teden vam je resnično naklonjen in zdaj ni čas za oklevanje. Posebno v karieri in pri poslu se vam bodo pokazale pomembne priložnosti. Čas je, da stopite na oder in pokažete svoj talent.

pripravila Špela Plemelj