Tedenski horoskop za tekoči teden

Špela Plemelj

Tedenski horoskop po znamenjih

Ponedeljek 28. september do nedelje 4. oktober 2020

 

Horoskop Oven

Oven

Zelo se boste morali potruditi, da opravite vse naloge, ki vam bodo dodeljene. Previdnost na področju lastnega telesa in zdravja prav tako ne bo odveč. Pokazati boste morali, da ste sposobni poskrbeti zase in najti ustrezne ukrepe, ko je to potrebno.


Horoskop Bik

Bik

Zelo kmalu boste dobili ustrezno spodbudo, ki vas bo motivirala in dala novih moči. Po preteklem tednu si boste lahko oddahnili in se napolnili s svežimi energijami. To vam bo prineslo več svežine in prepoznali boste priložnosti, ki bodo prave za vas.

 

Horoskop Dvojček

Dvojček

S prestopom vašega vladarja v znamenje škorpijona, boste vstopili v za vas neprijetne vode. V takih okoliščinah vi pač ne funkcionirate najbolje. Bo pa to tista priložnost, da se spoznate tudi z okoliščinami, ki jih pred tem niste želeli priznati.

 

Horoskop Rak

Rak

Čutite, da boste morali ukrepati in to bo v tem tednu vaš najpomembnejši projekt. Morali boste dodeliti nove vloge in postaviti pravila, ki se jih boste držali vsi vpleteni. Marsikdo se ne bo strinjal z vami, a to boste pripravljeni vzeti v zakup.

 

Horoskop Lev

Lev

Jesen bo vam zagotovo prinesla veliko novih sporočil in tudi znanj. V tem tednu še ne boste velikopotezni ampak boste raje ostajali na poznanem terenu. Če vas slučajno kaj močno zmoti, se vprašajte zakaj je do tega prišlo in kako pomembno je to za vas?

 

Horoskop Devica

Devica

Zaradi prestopa Merkurja v znamenje škorpijona, se bo vaš svet zavrtel v drugo smer. Morda pa boste le še bolj poglobili svoje zaznave in svoja prepričanja. Konec meseca vam obljublja predpremiero, zato bodite pozorni na dogajanje, ki mu boste priča.

 

Horoskop Tehtnica

Tehtnica

Energičen začetek tedna vam prinaša več energije in elana. Ali boste uspeli ohraniti to raven navdušenja, pa bo pokazal čas. Lahko si dovolite nekaj več zabave, čeprav vas bodo doma čakale neopravljene obveznosti. Vse se bo uredilo, ko bo čas za to.

 

Horoskop škorpijon

Škorpijon

Stresno? Naporno vsekakor. Čaka vas še veliko dela in to vam bo vzelo veliko energije, zato bo najbolje, da se vsega lotite po predhodnem načrtu, ki naj bo zmeren. Lahko pričakujete pomoč, ki bo prišla do vas, Čeprav bo to bežno, bo zelo spodbudno.

 

Horoskop Strelec

Strelec

Pravzaprav nič posebnega. Vse vam bo že dobro znano in to bo tisto odločilo, zaradi česar boste v sebi čutili nekakšno potrditev, da ste na pravi poti. Sprejeti boste znali tudi bolj počasnejši tempo. Prav zaradi tega boste pokazali več razumevanja.

 

Horoskop Kozorog

Kozorog

Kako močno bi zdaj potrebovali oddih in odmor? Vsako minuto, ki jo boste imeli, izkoristite zase in da odklopite zunanje dogajanje. Pritiski, predvsem v krogu družine, bodo močnejši in močnejši. Presoditi boste morali čemu je najbolje dati vso pozornost.

 

Horoskop Vodnar

Vodnar

Kaj vas bo držalo v napetosti tokrat? Morda je čas, pa priznate, da ste si zadali prezahtevne naloge. Ostali boste močni in vztrajali boste kljub vsem očitkom, ki vam jih bodo ali drugi, čeprav bi vas to znalo še bolj potreti. Pokazali boste, da zmorete.

 

Horoskop Riba

Riba

Ohranite dvignjeno glavo, saj ste prišli do tu, kjer ste in na to ste lahko ponosni. Spoznali boste, da so se nekatere stvari spremenile in da je tako tudi prav. Nobene potrebe ne bo, da bi si zaradi prihajajočih obljub belili glavo. Ste na pravi poti.

pripravila astrologinja Špela Plemelj