Splošen horoskop za vikend

dnevni horoskop slika
SOBOTA

V soboto bo Luna prvi del dneva v biku in v praznem teku. S tem bo povečana naša ležernost, umirjenost in ljubeznivost. Preko dispozitorja gre Luna v znamenje ovna, od koder bomo zaznavali večjo odzivnost, borbenost in celo napadalnost.

Malo tega, malo onega nam bo dajalo mešane občutke, kaj in kako bi sploh radi. Od 11.05. ure bo Luina v bolj živahnih in razposajenih dvojčkih. Tako se bomo tudi mi ravnali mnogo bolj sproščeno in neobremenjeno. Veliko si bomo želeli povedat in tekanje po travnikih bo naša najljubša aktivnost.

Danes se bosta s konjunkcijo povezala Merkur in Neptun. V zraku bo še več prepustnosti, neobremenjenosti in lahkotnosti. Povezava bo spodbujala naše intuitivno zavedanje in razvoj. Pišimo, rišimo in izrazimo svoje misli ter talente. Zaradi velike iskrenosti in odprtosti bodo na preizkušnji naše zaupanje, neizkušenost in resnicoljubnost.

NEDELJA

Z Luno v navihanih dvojčkih bomo zelo navihani in razposajeni. Bolj površni in raztreseni bomo. Ampak kljub temu neobremenjeni in igrivi. Z majhnimi in počasnimi koraki bomo znali ugoditi večini potrebam.

Takoj zjutraj, ob 7.01. uri, bo Luna s kvadratom na Neptuna še malo opomnila na sobotno povezovanje Merkurja in Neptuna. Še bomo polni inspiracijskih misli in kar nekoliko odmaknjeni iz tega sveta. Večji poudarek bo na čutenju in občutenju. Naš razum danes ne zmogel zagovarjati svojih barv.

Ob 9.13. uri se bo Luna s sekstilom povezala z R Venero. Kaj bo boljšega kot obujanje spominov s poudarkom na ugajanje sebi. Zelo mirni in občutljivi bomo. V tem delu dneva se pustimo razvajati in odmislimo skrbi.

Kmalu za tem bo Luna sestavila tudi kvadrat z Merkurjem. Ob 9.50. uri bomo tako bolj nestrpni in nemirni. Hitro bomo rekli kaj preveč ali pa narobe. Neusklajenost misli z realnim stanjem nas zna spraviti v slabo voljo.