Splošen horoskop za ponedeljek in torek

dnevni horoskop slika
PONEDELJEK

V ponedeljek bo luna v prvi polovici dneva še v hitrih, radoživih in navihanih dvojčkih. Dan bo bolj neobremenjen, zabaven in lahkoten. Ob 13.54. uri bo Luna prestopila v raka in sami bomo postali bolj umirjeni, bolj pozorni in tudi čustveni. Več teh počasnih energij bomo zaznavali in se prepuščali zaupanju in nekakšnemu višjemu vodstvu. Bolje se bomo počutili v domačem okolju in nam ljubim osebam. Pozornost in ljubeznivost bosta še kako na mestu.

V jutranjih urah, ko bo Luna še v dvojčkih, nas bo najprej, ob 8.48. uri odpeljala v stanje skrbi, negotovosti in obremenjenosti. Opozicija s Saturnom nam ne bo naklonila prijetnih trenutkov. Spet bomo lahko izkoristili sinočnje povezovanje Marsa in Saturna. Veliko dela in bremen bomo zmogli prenesti. Potreba po dokazovanju svojih moči bo odveč. Kar je treba, je treba. Z večjim zavedanjem bomo naredili, kar moramo.

V noči na torek pa se bosta v konjunkcijo povezala Merkur in Sonce. Dvojčki, device in levi bodo najbolj veseli tega povezovanja. Povečana bo moč misli. Prva stvar, ki se nam bo zgodila bo, da se bo dvignila naša kreativnost in tudi domišljija. Več uspehov lahko pričakujemo na področju pisanja kot na drugih področjih izražanja. Izrazitejša bo tudi intuitivnost in vse druge prakse, ki zahtevajo povezovanje z energijami.

TOREK

Luna bo v torek v raku. Občutljivo, mirno, tiho, pazljivo, zadržano… Bližina in podpora najbližjih nam bo najbolj ustrezala. Raje se bomo zadrževali doma in v domačem okolju, kjer nam bo prijetno in toplo. Pokazali bomo veliko potrpežljivosti in razumevanja.

Lunin trigon z Neptunom, ki bo na vrsti ob 10.20. uri, bo v nas prebudil še več nežnih in pomirjujočih občutkov. Vse se nam bo zdelo nekoliko pravljično in vzeli si bomo čas za počitek.

Tudi ob 12.07. uri bo na vrsti še en pasivnejši aspekt. Lunin kvadrat z R Venero nas ne bo napolnil z energijo ali usmerjenostjo. Čisto vseeno nam bo, kaj se dogaja okoli nas in bolj bomo zatopljeni vase in v svoje spomine.

Trigon Lune in Sonca, ki se bo sestavil ob 19.48. uri, nam bo dal malo več tiste volje in energije, da se vseeno ne bomo zasedeli. Z večjim zavedanjem sebe in svojih ciljev bomo uspešnejši in zadovoljnejši.

Tudi ob 21.12. uri bomo zaznali več dinamike in predvsem želje po komunikaciji in nekakšnem raziskovanju. Luna se bo sprva s trigonom povezala z Merkurjem, ob 22.28. uri pa naredila opozicijo s Plutonom. Že tokratni večer bodo v zraku energije, ki jih bosta s sekstilom jutri zjutraj delila Merkur in Pluton. Za dvojčke, device in škorpijone bo to vztrajno poglabljanje v pogovore prineslo najrazličnejša razkritja in spoznanja. Z vsem tem bomo obogatili tudi svoj status.