Splošen horoskop za petek

dnevni horoskop slika
Luna v trdnem in stabilnem biku nam bo dajala dovolj podpore, da ostanemo mirni in zadovoljni. Čeprav pasivna energija, bo v nas več zavedanja, da smo na pravi poti in se ne obremenjujemo o nepotrebnih stvareh. Znali se bomo sprostiti v prijetni družbi in prisluhniti sogovorniku. Več bo medsebojne podpore.

Zjutraj ob 6.13. uri nas bo Luna s sekstilom na Sonce opomnila, da smo v času rastoče Lune, ko je čas za aktivno delovanje. Z večjim zaupanjem in usmerjenostjo bomo gledali naprej. Jutranji del dneva bo tako spodbudnejši za nove začetke.

Ob 16.20 uri nas bo nagovoril trigon Lune in Plutona. Tudi to povezovanje bo v nas sprožalo več odločnosti in neizprosnosti. Nobenega sprenevedanja ne bomo dopuščali. Svoje napore bomo zelo dobro unovčili.

Jutri pa bomo lahko uživali še eno konjunkcijo, in sicer Merkurja in Neptuna. Dvojčkom, devicam in ribam domišljija že narekuje svoj pogled na svet. Povečana bo naša ustvarjalnost pa tudi izvirnost in intuitivnost. Vse bo teklo bolj počasi. Tako lahko pričakujemo tudi kakšne nepotrebne prometne zamaške in nerazločnost pri izražanju. Previdno kaj in s kom se pogovarjate. V najboljšem primeru boste deležni le nesporazuma, ki pa se lahko izkaže tudi kot laž.