Splošen dnevni horoskop za vikend 11. in 12. marec

dnevni horoskop slika
SOBOTA

V soboto bomo začeli pridno in delavno saj nas bo spodbujala Luna v devici. Veliko dela bomo imeli in s svojim analitičnim umom se bomo znali dobro organizirati ter porazdeliti obveznosti. Na vse bomo mislili in za vse bomo poskrbeli.

Zaradi sestavljajoče se Polne Lune, bo v nas več energije, ampak ta kar ne bo zasedla zadovoljivega mesta. Če se bomo zares usmerili v delo in pospravljanje, bomo to še najbolje izkoristili. Spomladansko čiščenje bo pravi izgovor.

Zvečer ob 21.08. uri se bo Luna z opozicijo povezala z Neptunom. Z žalostjo bomo ugotovili, da našega truda nihče ne ceni in svojih občutkov ne bomo mogli zadržati.

NEDELJA

Dan Polne Lune v devici nas zna presenetiti s svojevrstnim nemirom in celo razdražljivostjo. Velika občutljivost bo meglila naš razum in vse bo preveč nestabilno za nas. Pričakujemo lahko več zadirčnosti in neposlušljivosti. Poleg tega se tudi Lunin dispozitor Merkur neharmonično povezuje s Saturnom, kar nam bo dajalo še več strahov, počasnosti in občutka neprimernosti.

Malo pred 10.00. uro se bo Luna s trigonom povezala s Plutonom. To nam kljub vsemu daje možnost, da zberemo moči in rešimo, kar se rešiti da. Nekje v sebi bomo dobili moč, da se dokažemo.

Dvojčki, device, kozorogi in vodnarji pa bodo dosegli svoj vrhunec, saj se ob 13.10. uri sestavi kvadrat Merkurja in Saturna. Čutili bomo bremena, utrujenost in celo nemoč. Prevladale bodo skrbi, strahovi, dvomi in vsesplošna zaskrbljenost. Težje in z manj samozavesti bomo izrazili svoje misli in svoj pogled na situacijo. Večina stvari se bo zdela brezizhodna in lahko tudi porazna.

Ob 15.53. uri se sestavi Polna Luna, ki bo od tega trenutka naprej izgubljala na moči. Počasi bomo zaznavali, da se energije umirjajo in večina napetosti bo popustila.