Pregled za torek 8. december

dnevni horoskop slika
Še nas bodo vodile močne in razburkane emocije.

Tudi danes nas Luna vodi preko intenzivnega škorpijona. Še nas bodo vodile močne in razburkane emocije. Še bomo sumničavi in zavoljo tega raziskovalni. Veliko stvari nas bo zanimalo, zato bomo želeli dobiti odgovore in to na vsak način.

Luna bo ob 16. 48. naredila še sekstil s Plutonom, svojim dispozitorjem. Ker je to harmoničen aspekt, bomo čutili več volje in moči, zaradi česar bomo sposobnejši in uspešnejši pri reševanju kakršnihkoli nalog, ki se nam bodo zvrstile čez dan. S to intenzivno notranjo močjo bomo kos vsem nepredvidljivim situacijam. Pluton hoče spremembe, in tokrat je simbolika res močna, kar dvojna – Luna v škorpijonovem znamenju in v sekstilu s Plutonom. Lahko se odločimo, da v svojem življenju kaj konkretno spremenimo.

Skoraj hkratno pa hitri Merkur v strelcu dela še kvadrate na vozle. Pričakujemo lahko več nesporazumov v odnosih (in komunikaciji nasploh). Težje se bomo za kaj odločili in težko bomo ohranjali harmonijo v odnosih in prav tako v svojih mislih.

V sredo zjutraj, ob 3. 28., se bo dovršil tudi trigon Sonca in Urana. Ker se bo njun aspekt sestavljal še cel torek, bomo danes lahko njun vpliv čutili kot veliko energije in volje. Na svet bomo gledali nekoliko drugače; bolj sproščeno in svobodomiselno. Več bomo prepuščali toku življenja. Bolj bomo drzni in izvirni. Revolucionarni in odločni na pozitiven način. Zahtevali bomo priznanje po svobodnem izražanju.