Pregled za torek 27. oktober

dnevni horoskop slika
Zgornja karta nas spodbuja k miru (Luna v biku) in odgovornosti (ascendent v kozorogu in vladar ascendetna v 10. hiši.

Dočakali smo polno Luno, in s tem višek napetosti, ki se je sedaj nekaj dni stopnjevala. Čeprav je velikokrat dan polne lune že čas za obrat v nekoliko bolj mirne vode, bo tokrat to težje, saj pride Mars na karto mrka iz 13. septembra, ki je povezana z velikimi spremembami, ki jih je naš svet deležen v teh časih.

Tako na globalni ravni, bodo do konca prišle na površje problematike spodbujene v septembru letošnjega leta, kot tudi na zasebni ravni, bodo vsi tisti, ki se jih je omenjen mrk dotaknil osebno, soočeni z velikimi spremembami, ki jim ne bo moč ubežati. Seveda je od odnosov točke mrka z natalno karto odvisno, na katerem področju prihajajo spremembe.

Zgornja karta nas spodbuja k miru (Luna v biku) in odgovornosti (ascendent v kozorogu in vladar ascendetna v 10. hiši. Prvi planet Neptun pa naznanja, da bomo izgubljali samo, če se bomo predajali strahu (ker je v kvadratu s Saturnom) in paniki, dobivali pa, če se bomo odprli umirjenosti, zaupanju in upanju, ker je v sekstilu z Luno in v trigonu s Soncem.

Močna zasedenost osme hiše, naznanja, da bomo vseeno potisnjeni v spremembe, ki jih bomo doživljali kot krizo, vendar tudi močno zasedena devica pravi, da je prav da naredimo kar se mora, mirno in praktično.

Torej naslednji dnevi ne bodo toliko naporni samo zaradi Lune, temveč tudi zaradi Marsove spodbude sončevega mrka. Pogumno skozi, z jasno zavestjo, da je vsak konec tudi nov začetek.