Pregled neba za vikend 9. in 10. januar

dnevni horoskop slika
Vikend si bomo splanirali z Luno v kozorogu. Obveznosti, obveznosti, obveznosti. Če si bomo dan naredili delaven in funkcionalen, se nam ne bo treba spopadati s čustvi, občutki in strahovi, ki bi nas lahko zajeli.

Sobota 9. 1

Cel vikend bo bolj turoben in resen. Če bomo v soboto zjutraj zgodaj vstali, znamo čutiti nekaj te sproščenosti in romantičnosti, ki jo bo nosil Lunin sekstil z Neptunom. Ta se dovrši ob 6.07.

Prevladovale bodo energije Mlaja, ki se bo dopolnil v nedeljo ob 2.30. zjutraj. Pa saj veste kako je pred mlajem, energije je manj, vendar se že rojevajo nove zamisli, toda za nove začetke je potrebno še nekoliko počakati. Do konca dneva, ob 19.40., bo Lunina konjunkcija s Plutonom, prinesla nekaj pritiskov na čustveno doživljanje. Dobri dve uri kasneje, okoli 22. ure, se dovrši tudi kvadrat Lune in Urana, ki bo svojeglavo težil v svojo smer in prinesel nekaj vznemirjenja. Te povečane energije bo najbolje sprostiti nekje zunaj, na način, da nikomur ne škodujemo.

Nedelja 10. 1.

Mlada Luna prinaša nove začetke. Tokrat nas bo zaznamovala v znamenju kozoroga. Pozitivne lastnosti kozoroga so vztrajnost, odgovornost, skrb, ambicioznost, moralnost, praktičnost. Izkoristimo to in si zastavimo nove cilje, ki jih bomo lahko dosegli.

Mlaj se zgodi vsak mesec, v vsakem znamenju, vsako leto. Tudi tokrat se bo in prinesel bo svojo zgodbo. Mlado Luno tokrat dodobra izkoristimo za nove projekte in naloge, ki jih bomo s kozorogovo pomočjo lažje izvršili in tudi dobro unovčili. Toda pri tem nikar pozabiti da je Merkur retrograden, in da je vse treba dvakrat premisliti in se odpovedati večjim nakupom.

Ob 9.33. Luna naredi trigon z Jupitrom, ki bo prinesel nekaj več pozitivnosti. Še več pa spoznanja kaj smo naredili in kaj moramo narediti, da bomo od tega imeli korist. Deležni bomo tudi več podpore.

Preden Luna zamenja znamenje naredi še konjunkcijo z retrogradnim Merkurjem. Oba v kozorogu naznanjata, da bodo pogovori bolj resno obarvani. Soočali se bomo z napakami iz preteklosti in čutili močno odgovornost stvari popraviti. Najverjetneje bomo čustva potisnili na stran in dobili jasen uvid kaj je potrebno narediti, da bomo imeli čim več koristi od tega.

Ob 21.22. Luna prestopi v vodnarja, kjer bo hitela v družbo in med ljudi. Čutili bomo večjo potrebo po svobodi, svobodnih odnosih in svobodomiselnosti. Za Luno v vodnarju ni ovir.