Pregled neba za vikend 24. in 25. oktober

dnevni horoskop slika
Čustveni občutljivosti v soboto, sledi energetski preboj, k večji aktivnosti in borbenosti.

Sobota
V soboto bo Luna še vedno potovala po znamenju rib. Pozitivne plati omenjenega znamenja so sočutje, ustvarjalnost in mir. Negativne plati pa pretirana občutljivost, kaotičnost in pomanjkanje volje iti dalje. Kot lahko vidite na zgorni tabeli (tisti, ki znate brati astrološke simbole), bodo njeni aspekti temeljno stresni, tako nas bodo čustva lahko nosila iz ravnotežja.

Prevladujoč Lunin aspekt v soboto je opozicija, ki vedno govori o tem, da se bo potrebno na veliko usklajevati. Luna bo v soboto zjutraj spodbudila konjunkcijo Venere in Jupitra, tako lahko nekaterim prinaša priložnosti na materialnem področju in neko novo upanje v ljubezni. Od poldneva dalje pa lahko vidimo, da se Luna poveže že s seperativno opozicijo Marsa in Kirona in ponovno obudi problematiko rane, ki nam jo je zadal nekdo, ki smo mu zaupali.

Nedelja
V nedeljo Luna vstopi v ovna, in s tem prinese konec pretiranega sočutja in občutljivosti. Rodi se neka primarna volja postaviti se zase, narediti svari drugače, pride do preboja. Njen prvi aspekt je trigon na Saturna, kar bo novi volji prineslo, tudi načrtno usmerjenost, vztrajnost in pripravljenost delati za svoje cilje. V večernih urah se bo dovršila konjunkcija Venere in Jupitra in prinesla, kar bo celoten dan obarvalo v pozitivno naravnanost, upanje in zaupanje, da se bo življenje obrnilo v želeno smer.