Pregled neba za vikend 20. in 21. februar

dnevni horoskop slika
Cel vikend bo v znamenju zabave, igre in veselja, saj Luna prestopi v znamenje leva. Sijoči bomo, bolj samozavestni in pogumni. Doma ravno ne bomo ostajali, saj bomo bolj naklonjeni družbi in zabavi, kjer bomo uživali.

Sobota

Ob 10.45. bo na vrsti opozicija Lune in Venere. Na nek način nam zna ta povezava vzeti nekaj veselja, saj bo naše razpoloženje bolj mirno, z občutki neodločenosti. Bolj bomo sentimentalni in zatopljeni v spomine.

Do 20.27. bo Luna tvorila tudi opozicijo z Merkurjem. To bo v nas sprožalo še nekaj več zmedenosti, nepovezanosti z mislimi in občutji. Hitre misli nas bodo begale in delale nepotrpežljive.

Nedelja

V nedeljo bo Luna v levu v nas spodbujala dobro voljo. Bolj bomo družabni in tudi ustvarjalni. Dobre predispozicije lahko izkoristimo za prijeten izlet, kjer bomo lahko športni, ustvarjalni ali samo otroško razposajeni.

Zjutraj ob 8.31. lahko izkoristimo Lunin trigon na Saturna. Bolj bomo načrtni, delavni, potrpežljivi in skrbni. Saturna izkoristimo za strateškost in disciplino. Ker se povezujeta ognjeni znamenji, bomo takoj občutili več moči in odločnosti. Zdi se mi, da bo vseeno prevladovala moč misli in razuma, ker je Saturn v strelcu in nas uči doslednosti, potrpežljivosti in strateškosti.

Ob 13.05. Luna sestavi še en ognjeni trigon, tokrat z Uranom. Misli bodo hitre, vroče, zagrete in nenavadne. Prav tako lahko pričakujemo, da bodo hitri in intenzivni naši odzivi. Tokrat bo prevladovala prav aktivnost in dinamičnost. Dobro se bom znajdli prav v vsaki situaciji.

Smo tudi v obdobju pred Polno Luno, ki bo v ponedeljek v devici. Prevzema nas lahko večja občutljivost, ki jo bomo zaznavali kot nemir in napetost. Sicer pa bomo polni energije, kar bo naša nezadovoljstva in neusklajenosti samo še povečevalo. Vse skupaj zna povzročati premočne reakcije.