Pregled neba za vikend

dnevni horoskop slika
Vikend bomo preživeli v energijah Lune v ovnu. Zelo bom zagnani, s polno energije, volje, moči in samozavesti. Če se boste odločili, se lahko podate na misijo ˝spomladanskega čiščenja˝, saj bo energije dovolj. Najbolje, da zraven vključite vse družinske člane, saj je v dobri družbi vedno bolje in čas kar beži.

Sobota 19. 12.

Za več organiziranosti in in strateškega pristopa bo poskrbel tudi Lunin trigon na Saturna, ki se bo dovršil ob 15. uri. Utrujenosti prav posebaj ne bomo čutili, saj bomo stvari preprosto morali narediti in dokončati. Čutili se bomo bolj odgovorne in celo zaslužene za določene stvari.

V popoldanskem času bo močno prevladovala energija konjunkcije Merkurja in Plutona (ki bo eksaktna ob 19.52.). Pozno ponoči z njima sestavi kvadrat še Luna. Povečana bo problematika komunikacije. Ta bo močna, odločna, samosvoja, nepopustljiva in lahko celo napadalna ali žaljiva. Podobno dinamiko lahko pričakujemo tudi v prometu. Potrebna bo strpnost in prilagodljivost, da nekoliko omilimo to neustavljivo direktnost.

Tudi v nedeljo (ob 2.35.) nas Luna pospremi s konjunkcijo na Urana. Tudi ta vpliv bo bolj zaznamoval sobotni večer. Pričakujemo lahko več nemira in čustvenih nihanj. Povečana bo naša želja po svobodnem in neposrednem izražanju.

Nedelja 20. 12.

Tudi nedeljski dan bo zaznamovala Luna v ovnu. Več bo odločnosti da nekaj dejansko naredimo, kot tudi energije za razne fizične aktivnosti. Zaupali bomo vase. Polni navdušenja bomo in zagnanosti.

Do 11.50. bo Luna delala opozicijo s svojim dispozitorjem Marsom. Nagli bomo in impulzivni. V mislih in z dejanji. Več in hitro se bomo jezili, a ti občutki ne bodo dolgotrajni. Bolj bomo nepotrpežljivi in nemirni. Lahko bo čutiti več vroče krvi v domu, oziroma družini.

Naslednji aspekt, ki ga Luna naredi je trigon s Soncem. Vse do 23. ure bomo lahko pričakovali več harmonije in usklajenosti v sebi, kot tudi zadovoljstva s sabo.

Vseeno bo lahko ponagajal kvadrat, ki se bo v ponedeljek zjutraj sestavil med dvema mislecema, Merkurjem in Uranom. Tudi njun vpliv bo prisoten že celo nedeljo. Ta zna bolj vzemiriti in razburkati naše življenje. Sicer bo to prineslo veliko misli in idej, po drugi strani pa tudi več hiperaktivnosti in nepotrpežljivosti. Bolj uporniški bomo. Tudi v prometu lahko pričakujemo več nepotrepžljivosti, izsiljevanja in celo nesreč. Če le lahko se raje udeležimo kakšnega debatnega krožka ali retoričnega dvoboja