Pregled neba za vikend 13. in 14. februar

dnevni horoskop slika
Tokratni vikend planeti obljubljajo lepšo, prijetnejšo in bolj zmerno energijo.

Sobota 13. 2.

Luna ob 12.35. prestopi v znamenje bika, kar prinaša več zmernosti, trdnosti in stabilnosti. Več bo prijetnih trenutkov in prilik kako pametno in koristno porabiti svoj denar in zraven še privarčevati.

Preden Luna prestopi v novo znamenje pa naredi še kvadrat z Merkurjem ob 11.32. naše misli in reakcije bodo prehitevale same sebe in nas delale bolj zbegane in zmedene. Zna se zgoditi, da bomo zaradi prehitrih odzivov nejasni, površni in tudi bolj vzkipljivi. Ko bo Luna prestopila v bika bomo že boljše volje. To pa naznanja tudi, da je pred prestopom tudi Merkur.

Merkur bo iz resno, doslednega in stabilnega kozoroga prestopil v bolj odprtega, dinamičnega in fleksibilnega vodnarja (ob 23.42.)naši miselni tokovi in procesi se bodo končno lahko nadihali svežega zraka, pokukali iz sob in se odpravili na pot polno izzivov in bolj svobodnih nazorov. Še posebno dvojčki in device, bodo bolj usmerjeni v družbo, si želeli več informacij in drugačnih pogledov.

Nedelja 14. 2.

Za valentinovo bo Luna v biku. Skoraj ni boljše možnosti, ki bi nam jo Luna lahko ponudila. Uživali bomo, se predajali, tudi zapravljali, vse da bomo ugodili nam ljubi osebi in tudi sebi. Danes si lahko privoščimo tisto nekaj več. Luna v biku ima to posebnost, da zna s svojimi čustvi in občutji. Radi se bomo predajali in predvsem znali bomo slišati in uslišati drugega in njegove želje. Kakšnih večjih čustvenih odklonov ni pričakovati, lahko bomo samo bolj trmasto zahtevali svoje.

Tokrat bo ob 16.26 Luna sestavila trigon s Plutonom. Ta bo popestril naše odnose in nas nagovarjal naj vzamemo stvari v svoje roke, ne dopuščamo naključij in svojo intenzivnost usmerimo v nekaj konkretnega. Imeli bomo moč, da premagamo vse ovire, ki se nam bodo pojavile in si zagotovimo uspeh.