Pregled neba za torek 8. marec

dnevni horoskop slika
Luna je v mirnih, tihih, zasanjanih ribah.

Energija bo bolj v stilu pastelnih barv. S tem imam v mislih simboliko monotonosti, pasivnosti in neodločnosti. Največjo dinamiko lahko občutimo v prelivanju čustev in občutkov, oziroma stapljanju in prilagajanju situacijam.

Sicer pa zna biti torek tudi v znamenju opozicije Sonca in R Jupitra, ki se sestavi ob 11.57. uri. Zelo velikopotezni bomo samozavestni in nerealni. Tudi to dogajanje znajo bolj čutiti levi, strelci in ribe. Veliko svojega truda bomo vlagali v cilje, ki pravzaprav niti niso pravi cilji. Sonce bo v opoziciji s svojim dispozitorjem, ki je še retrograden po vrhu. Sanjali bomo, si želeli, upali, razmišljali a realnost bo kar težko dosegljiva.

Kmalu zatem, ob 12.11., na več nežnih, občutljivih, zasanjanih in iluzoričnih trenutkov opozori konjunkcija Lune in Neptuna. Bo pa za ta čas povečano sočutje, razumevanje in intuitivnost.

Lunin kvadrat s Saturnom bo aktualen zvečer ob 22.28. uri. Več utrujenosti bomo čutili, pa tudi izčrpanosti in obremenjenosti. Za nekaj časa ne dajajmo prevelik poudarek na svoja razrahljana čustva, ampak se usmerimo na področje, kjer bomo uspešni, funkcionalni in produktivni.

Smo tudi pred Mlajem in tokrat tudi pred Sončevim mrkom. Pojav se dovrši ponoči ob 2.54. uri, mi pa bomo njegove energije čutili kot negotovost, pomanjkanje energije in opuščanje stvari. Po Mlaju bomo imeli več idej, več energije za nove začetke.