Pregled neba za torek 26. januar

dnevni horoskop slika
Usmerjeni bomo v delo in urejanje stvari.

Luna bo v jutranjih urah, ob 4.45., zamenjala znamenje in v torek se bomo zbudili pod vplivom Lune v devici. Več bo reda, premišljenosti, natančnosti, vestnosti in skrbnosti. Usmerjeni bomo v delo in urejanje stvari.

Ob 10.50. Luna naredi trigon z Venero v kozorogu. Četudi bo nakazana mirnejša energija, z več predajanja in uživanja, bo čutiti tudi zemeljsko energijo, katera nas bo držala na realnih tleh. Pozornost bo usmerjena v ohranjevanje lepega in urejenega, kar nam bo prinašalo zadovoljstvo in mir hkrati.

Čisto nasprotje pa lahko pričakujemo zvečer ob 20.51. uri, ko Luna naredi opozicijo z Neptunom. Kako romantičen, nežen, občutljiv in senzibilen čas nas čaka. S to pasivno energijo ne bomo dosegli ničesar novega. Lahko se odpravimo kakšno uro prej v posteljo.

Predstavniki Merkurja, dvojčki in device, pa ne boste ušli vplivom Merkurjeve konjunkcije s Plutonom. Previdno na poti. Previdno v komunikaciji in ne pustite, da vas besede ali misli potolčejo in vzamejo voljo. Ostanite trdni v sebi in ne pustite se provokacijam – tako lastnim kot tujim.