Pregled neba za torek 24. november

dnevni horoskop slika
Torkovo jutro z Luno v biku obeta lepši dan, čeprav bi kdo še znal čutiti posledice prejšnjega dne.

Nekaj pred peto uro zjutraj se sestavi sekstil Lune in Neptuna, kar nam lahko da lepe sanje in morda v sanjah, ali pa celo zgodaj zjutraj, prejmemo res čarobno sporočilo, namig ali celo darilo. S tem aspektom bo vse mirno in zaspano.

Kmalu zatem v harmoničen odnos stopita tudi Mars in Saturn. Ob 6.18. je to resnično pravi čas za ta aspekt, ki nam bo pomagal, da bomo hitreje vstali iz tople postelje in začeli nov dan pogumno, in odločno zakorakali v mrzlo jutro, ki nas pričakuje.

Do 16. ure bomo v pričakovanju energije, ki jo bo Luna s trigonom sestavila s Plutonom. Ta del dneva nam zna prinesti nekaj več težav in kriz, s katerimi se bomo morali soočiti. Naše reakcije bodo vseeno bolj intenzivne. Ker je povezava harmonična bomo na koncu lahko močno presenečeni (prej pozitivno kot negativno). Luna v znamenju bika, znamenju vrednosti in financ, se harmonično povezuje s Plutonom, signifikatorjem denarja, v zanesljivem znamenju kozoroga, ki predstavlja posel, kariero in ugled, zato lahko dobimo možnost tudi kaj zaslužiti.

Seveda ne smemo pozabiti, da smo pred ščipom, zato lahko pritiski prihajajočega ščipa prebarvajo spodbudne vplive danešnjega dne. Potrudimo se izkoristiti spodbuden dan najbolj kot lahko.

Pregled neba je pripravila Špela Plemelj.