Pregled neba za torek 2. februar

današnji horoskop slikaTorek bomo z Luno v škorpijonu izkoristili za poglabljanje vase in neke vrste počitek. Polni bomo vprašanj, zato bomo iskali odgovore in pojasnila.

Luna bo do 16.50. v prazno (brez aspektov). Njen dispozitor je prav tako v škorpijonu in dela sekstil na Plutona. Pravzaprav znamo čutiti močno škorpijonovo energijo, ki nam bo ponujala več intenzivnosti, prodornosti, volje ter moči soočanja z ovirami in težavami. Bolj produktivni bomo. Zaradi svoje radovedne narave in sumničavosti znamo vselej najti pravo rešitev.

Ob 16.50. Luna prestopi v znamenje strelca. To bo čas optimističnih pogledov, novih, svežih idej in spoznanj. Usmerjeni bomo naprej in navzor. Bolj lahkotno bomo stopali naprej v življenje in se veselili novih dogodivščin.

Ovni in še posebno škorpijoni, bodo čutili, da se dogajajo stvari, ki so namenjene prav njim. V zraku se bo nabirala energija, volja, moč, prodornost in tudi nagonskost. Sestavlja se sekstil Marsa in Plutona. To nam bo dalo ogromno energije, ki jo znamo tudi dobro in konkretno uporabiti in izrabiti. Predvsem je izpostavljena čista (moška) moč, ki lahko premika gore.

Tudi Sonce sestavlja sekstil s Saturnom. To so energije za leve, kozoroge in vodnarje. Več bo ciljne usmerjenosti in zavedanja, da se počasi daleč pride. Soočenje z realnim stanjem bo na prvem mestu in zavedali se bomo, da nas življenje uči na dolgi rok, potrpežljivo in vztrajno.