Pregled neba za torek 19. januar

dnevni horoskop slika
Želeli si bomo več družbe, več gibanja in več informacij.

V torek zjutraj nas bo Luna še pozdravljala iz znamenja bika. Vse bo bolj sproščeno, mirno in lepo. Kasneje ob 10.12. pa bomo lahko čutili spremebo energije, saj Luna prestopi v živahnega dvojčka, polnega energije in razpršenosti. Kar na enkrat si bomo želeli več družbe, več gibanja in več informacij, da zadovoljimo radovednega Tomaža v sebi.

Ob 7.49. ko bo Luna še v biku, bo naredila še spodbuden trigon s Soncem. Točno se bomo zavedali kaj hočemo, kako in zakaj hočemo prav to.

V sredo, takoj ko bo Luna prestopila v nov dan, ob 00.09. uri, naredi kvadrat na Neptuna in še enkrat spodbudi vpliv Neptuna in Marsa v trigonu. Še bomo lahko koristili to prijetno energijo, ki nas bo navdihovala in spodbujala. Še smo lahko romantični, hrepenenja polni, srčni in dušni.

Počasi prihaja prestop Sonca v novo znamenje. V sredo ob 16.27. bomo lahko začeli slaviti vodnarje, ki bodo praznovali naslednji mesec. Tudi splošna naravnanost in usmerjenost bo bolj dinamična, nezavezujoča in odprta. Znamenje vodnarja prinaša drugačne misli in drugačne poglede. Bolj bomo usmerjeni v skupine in skupno dobro.

V sredo se ponovno dopolni kvadrat R Merkurja in Urana. Rekli smo, da je ta povezava zelo nevzpodbudna. Čaka nas veliko trmoglavljenja, vzkiplivosti in na sploh nemira. Besede, promet, poškodbe udov in okvare raznih aparatov. Potrebna bo izjemna previdnost pri uporabi in ravnanju vseh naštetih. Trudite se biti bolj strpni in ne pretirano jezljivi.