Pregled neba za torek 15. december

dnevni horoskop slika
Luna v vodnarju razmišlja drugače. Nekonvencionalno. Giba se po svojem ritmu, hitro in spretno. Želi si družbe in svobodnih nazorov. Zanjo ovire in omejitve ne obstajajo.

Ker je Luna ob 6.22. sestavila sekstil s Saturnom, bi lahko zjutraj čutili še nekaj te zadržane energije. Še posebno, ker bo naslednja povezava kvadrat z Venero, ki bo aktualna ves dopoldan. Ob 11.27. bo ta vpliv najmočnejši. Čutili ga bomo kot večjo pasivnost, nemotiviranost ali občutljivost. Obujali bomo spomine in si želeli več tistega, kar je bilo.

V popoldanskem času lahko pričakujemo več dinamike. Ker bo Luna vse do 19.19. ure sestavljala sekstil z Uranom bomo bolj usmerjeni v družbo, med prijatelje, med ljudi. Bolj bomo zgovorni in energični. Misli bodo švigale, ideje se bodo rojevale. Prav vročični bomo, kar pa nam lahko prinese nekaj več nemira. Raznim poživilom se raje izogibajte, saj bo energije že tako več kot dovolj. Izživite to ob dobri glasbi in dobri družbi.

Sredi noči, ob 00.23. uri, se Luna s sekstilom poveže z Marsom. Tudi zaradi te povezave bomo čutili več energije. Več bo poguma, moči in odločnosti.