Pregled neba za torek 12. januar

Dnevni horoskop slika
Čas Lune v vodnarju je čas, da se spomnimo, da nam je vsem skupna naša človeška družina in sedimo sloganu v sodelovanju je moč.

Torek bo dan, ko bomo lahko v popolnosti živeli Luno v vdnarju. Veliko stvari nas bo zanimalo, radovedni bomo in uka željni. Povsod bomo želeli biti in se družiti z vsemi. Komunikativni bomo, družabni, nabriti in polni energije. Luna bo tako cel dan v prazno. Del zgodbe nosi tudi dispozitor, ki je tokrat v strelcu in še v ovnu. Obakrat je izpostavljena ognjena energija z veliko poguma, volje, usmerjenosti in dinamike. Izkoristite ta energičen in podjeten potencial na svoj način. V sredo bo Luna že v ribah, kar bo prineslo več miru.

Danes pa bomo lahko koristili še energije Venere in Urana. Ta dva se namreč, v sredo ob 1.10. uri, združujeta v trigon. To bo dalo zaleta tako bikom, tehtnicam in vodnarjem. Izpostavljeno bo prijetno druženje, tudi flirtanje in uživanje v nenavadnih stvareh (drugačni glasbi, modnih dodatkih, izletih ipd.). Bolj bomo naklonjeni prijateljevanju in svobodnim odnosom. Tisti, ki se počutijo bolj izzivalno in drzno, si lahko omislijo kakšno srečko in obogatijo za kakšen evro.

Tudi Sonce se počasi približuje v trigon z Jupitrom. Aspekt se dovrši pozno ponoči, v sredo ob 23.50. Levi, strelci in ribe bodo še posebno deležni teh neverjetno pozitivnih, močnih in bogatih priložnosti. Veliko bo dobre volje, optimizma, navdušenja in uspeha. Ker je Jupiter retrograden, bomo lahko vse te občutke močno ponotranjili, oziroma bomo čutili veliko notranje zadovoljstvo.