Pregled neba za torek 1. december

otroci
Samozavestni, močni, aktivni bomo, toda ne pozabimo, da nas Luna v znamenju leva kliče tudi v igro in veselje.

Tudi torkovo jutro z Luno v levu nam bo dajalo zaleta in energije. Zjutraj do 8. 36. se bo sestavljal trigon z Merkurjem v strelcu, kar bo hkrati spodbudilo najprej Merkurjev trigon na Urana in še Merkurjev kvadrat na Kirona.

Zgovorni bomo. Komunkativni, družabni, igrivi, hitrih misli in besed. Tudi čustveno bomo bolj stabilni in v harmoniji sami s sabo. Danes bo resnično dan, ko bomo lahko dosegli in izpeljali vse, kar si bomo zamislili. Naši odzivi in reakcije bojo hitri, premišljeni in nenavadni. Iznajdljivi bomo, lahko celo inovativni in svobodomiselni. Odprti za nove ideje in drugačne poglede oziroma nazore. Sliko lahko pokvari le kvadrat Merkurja in Kirona, ki zna prinesti nesporazume in z njim povezano bolečino. Bodimo previdni, da ne ranimo z nepremišljenimi besedami, oziroma, v kolikor bodo kake besede nas prizadele, se zavejmo, da niso bile zlonamerno izrečene, ampak da je najverjetneje prišlo do nesporazuma. Kljub temu bo podpora Urana, ki nam bo hitro svetoval kako se rešiti iz situacije.

Noč je kot nalašč za romantiko in tiho globoko povezanost z ljubljeno osebo, seveda pa je lahko tudi prijetna glasba, dobra knjiga ali pravljično romantičen film tisto, kar nam bo pomagalo izživeti nežnosti Luninega v sekstila z Venero.