Pregled neba za sredo 9. december

dnevni horoskop slika
Požrtvovalno poskrbimo za tiste, ki bodo potrebovali našo pomoč.

Luna bo v sredo še cel dan v znamenju škorpijona. Za začetek bo naredila sekstil z Jupitrom. To nam bo vlilo nekaj več optimizma, kolikor ga planeta v slabih pozicijah lahko ponudita. Jutro bomo preživeli bolj veselo, s pridihom pozitivne naravnanosti. Čutili in dajali bomo več podpore. Ker je Jupiterv devici in Luna v škorpijonu, znamo biti bolj sočutni in znamo priskočiti na pomoč. Jupiter je tudi planet visokih znanj in modrosti, Luna pa predstavlja naše želje in potrebo poskrbeti za druge.

Do konca dneva bo Luna v škorpijonu osvetlila še pozitivne aspekte na Lunine vozle, kar daje možnost, da okrepimo sorodstvene odnose in da se zbližamo.

Zdaj, zdaj bodo spremembe čutili še vsi dvojčki in device. Hitri Merkur je že na zadnji stopinji strelca. Ali tudi vi zaznavate njegovo hitrost na način, da tudi sami vedno nekam hitite, urno razmišljate in imate še in še opravkov. Preden Merkur prestopi, bo zablestel v vsej svoji obliki. Polno bo misli, idej in zaleta. Hoteli bomo v družbo, med prijatelje. Veliko informacij bo potrebno predati v zadnjem trenutku. Vendar se, ko je Merkur na zadnji stopinji odsvetuje pomembnejše dogovore in podpise pogodb. S prestopom Merkurja v znamenje kozoroga se intenzivnost ne bo veliko spremenila. Le vaš način dojemanje in predelovanja podatkov bo bolj dosleden in načrten. Odzivi bodo bolj premišljeni in želeli si boste konkretnih rešitev, dogovorov in tudi sprememb.