Pregled neba za sredo 3. februar

današnji horoskop slikaVeč bo navdušenja, pozitivne naravnanosti, usmerjenosti naprej in upali si bomo tudi tvegati.

V sredo nas bo Luna pozdravljala iz znamenje strelca. Več bo navdušenja, pozitivne naravnanosti, usmerjenosti naprej in upali si bomo tudi tvegati. Sreda bo zaradi ostalih aspektnih povezav in planetov zelo nabita z moško, dinamično in produktivno energijo.

Ampak najprej, zjutraj ob 9.25., nas Luna zapelje v kvadrat z Neptunom. To ne bo produktiven čas, niti aktiven ne. Bolj bomo leni, zaspani ali pa braz volje in motivacije.

Vseeno zna privreti na plan vsa moč, energičnost in volja, ki jo nosi sekstil Marsa in Plutona. Ne bo izziva, ki se ga danes ne bomo lotili. Imeli bomo podporo s katero bomo bolj z lahkoto dosegali cilje in uresničevali svoje želje. Sicer pa bo v nas vrela energija, ki jo lahko uporabimo v svojih opravilih. Ob 11.53. se sestavi ta sekstil Marsa in Plutona, ki bo nosil in trosil svojo energijo, usmerjeno moč in vztrajnost. Vse to bomo znali koristno uporabiti v svoj prid.

Ob 19.17. se sestavi še sekstil Sonca in Saturna. Malo kasneje se s konjunkcijo na Saturna zraven vmeša še Luna in na nek način ˝zakoliči˝ in poudari njuno povezavo. Bolj bomo realni, praktični, ciljno usmerjeni in znali bomo prevzeti odgovornost. Znali si bomo zastaviti objektivne cilje, jih realno ocenili in naredili skrben plan, kako postopati naprej, da bomo dosegli, kar smo si zastavili.