Pregled neba za sredo 27. januar

dnevni horoskop slika
Z Luno v devici bomo znali poskrbeti za druge in pri tem skoraj pozabili na sebe.

Prevladovala bo delavnost, marljivost, potrpežljivost, natančnost in usmerjenost v vsakodnevna opravila. Vsako minutko bomo znali dobro izkoristiti.

Z jutranjim kvadratom Lune in Saturna (ob 7.33.) bomo imeli občutek preobremenjenosti in utrujenosti. S to povezavo bomo bolj praktični in delavni. Kar je treba, je treba.

Kasneje ob 10.00. Luna naredi trigon na Merkurja in s tem spodbudi konjunkcijo Merkurja in Plutona. Poudarjena bo moč in prodornost misli. To je sicer dobra kombinacija za raziskovalce in analitike, vendar moč Plutona odigra svoje. To lahko da več zmedenosti ali pa pretirane odločnosti, zaradi česar lahko v nas samih (ali v odnosu z drugimi) pride do večjih trenj in nesoglasij. Pretirano zagovarjanje svojih stališč ne prinese vedno dobri rezultatov. Poglobimo se vase in poskušajmo ugotoviti, zakaj kocke pač ne moremo stlačiti v okroglo odprtino – zakaj torej porabimo toliko ene moči in napora, da nekaj naredimo ali dosežemo oziroma tega ne uspemo narediti. Večja bo potreba po spuščanju in prepuščanju. Tudi v prometu bo zaznati več izsiljevanja in vsiljevanja.