Pregled neba za sredo 25. november

dnevni horoskop slika
V osprednju bo brezploden boj z mlini na veter, proti kateremu se je težko boriti.

V sredo zjutraj bo Luna še v znamenju fiksnega in praktičnega bika. Poleg prestopa v novo zanamenje radovednega in radoživega dvojčka, bo današnji dan zaznamovan tudi z opozicijo Lune in Sonca, oziroma s pojavom Polne Lune (v dvojčkih), ki bo najbolj polna ponoči, 15 minut pred polnočjo.

Kar pester dan je pred nami, začne pa se s srečanjem Merkurja in Saturna v strelcu. Saturn ne popušča in tudi tokrat ne bo. Merkur s seboj vleče še seksti z Marsom, ki bo eksakten ob 17.31. uri. Cela slika je povezana še z Neptunom, zato bodo v ospredju občutja, o katerih je pri natančnejšem opisu Polne Lune razpravljala že Mihaela Malečkar. V osprednju bo brezploden boj z mlini na veter, proti kateremu se je težko boriti. Mihaela pravi; ˝Ker je vpliv polne lune moč čutiti že nekaj dni prej, so dnevi, ki prihajajo dnevi strahu, zelo velik bo porast psihičnih težav, veliko bo negativnega razmišljanja.˝

Vsak bo moral sam pri sebi razčistiti, kaj njemu pomeni strah in zakaj se ga tako oklepa. Strahovi so po večini nejasni in nerealni. Nikoli pa se ne uresničijo v popolnosti. Bodimo potrpežljivi in predvsem razsodni. Neptun v negativni povezavi z Merkurjem daje lažnjivca in prevaranta, ki nam prodaja meglo. Zaupajte sebi in zaupajte svoje strahove drugim, da ne boste sami ostali ujeti v svojem svetu.

Če imamo moč, pomagajmo tistim, ki pomoč potrebujejo. Če sami potrebujemo pomoč, ne oklevajmo in se obrnimo po pomoč k drugim.

Pregled neba je pripravila Špela Plemelj.