Pregled neba za sredo 24. februar

Mother And Children Prepare A meal,mealtime Together
Pridni bomo, marljivi, natančni, kritični in skrbni.

V sredo nam bo Luna v devici pomagala, da sredi dela in delovne vneme ne bomo izgubili niti. Ne. Pridni bomo, marljivi, natančni, kritični in skrbni. Zelo bomo praktični in znali bomo pristopiti k stvarem in težavam.

Ko bo Luna ob 15.22. naredila sekstil z Marsom, se bo naša delovna aktivnost le še povečala. Znali se bomo ˝obrniti˝ in poprijeti za vsako stvar. Naša moč bo lahko bolj razumska. Znali bomo reči pravo besedo za vsakega; tolažbo na primer ali pohvalo.

Do konca dneva pa bo Luna v prazno in uživali bomo lahko vse mogoče lastnosti, ki pritičejo Luni v devici. Znali bomo poskrbeti tako zase kot za druge. Luna v devici ima (na primer) rada zdravo prehrano, kar koristi našemu počutji in izgledu. Znali bomo s papirji in podatki. Povečana zbranost nam pomaga, da si bomo lažje zapomnili kakšne pomembne informacije. Ker je dispozitor v vodnarju bomo koristili tudi to iznajdljivo, drugačno energijo, ki lahko preseneti.

Jutri pa se sestavi sekstil Merkurja in Saturna. (ob 9.05.). To bo dalo več reda, zbranosti, strukturiranosti in discipline vsem dvojčkom, devicam, kozorogom in vodnarjem. Več bo doslednosti, pragmatičnosti in realnosti. Naše misli bodo bolj stabilne in tudi kritične. Tudi delovna naravnanost bo bolj zrela, osredotočena in neustrašna.