Pregled neba za sredo 23. december

dnevni horoskop slika
Luna je zgodaj zjutraj zamenjala znamenje in nas pozdravila vesela, igriva, radovedna in družabna. Vse to kar naznanja Luna v dvojčkih. Tudi raztreseni bomo na vse strani in smeri. Vse bomo morali pokomentirati in opraviti veliko manjših opravkov.

Luna v dvojčkih nas bo najprej vodila v odnos z Neptunom. Njun kvadrat se bo dopolnil ob 15.54. uri. Zaradi tega vpliva bomo bolj občutljivi in ranljivi. Povečano bo naše sočutje in ljubeznivost, vendar bo povečano tudi naše hrepenenje in pasivnost. Zaradi Neptunovega vpliva znamo biti zaslepljeni ali zavedeni na splošno kot tudi v partnerstvu. Ne prepustimo se vdanosti v usodo in glejmo preko tega in naprej.

Do 20.44. ure se bo sestavljala še opozicija Lune in Saturna. Ne bo nam lahko ali prijetno. Občutki strahu in manjvrednosti nas bodo preplavljali. Manj bo veselja in optimizma, zato pa bo več storilnosti in praktičnosti. Znali se bomo tudi žrtvovati za kakšno stvar, ne pa tudi za odnose, kjer bodo čustva in potrebe samo odveč.

Venera je začela pospeševati svoj korak in hiti iz škorpijonovega objema. Jutri bo sestavila sekstil z Jupitrom, kar zna presenečati že danes. Venara sekstil Jupiter je krasen aspekt, ki naznanja veliko dobrega. Veliko presenečenj in daril. Veliko bo dobrih odnosov, iskrenosti in podpore od drugih. Kar pa je danes še posebno aktualno, prinese lahko tudi kakšno finančno podporo/obogatitev.