Pregled neba za sredo 20. januar

dnevni horoskop slika
Sredina tedna bo pod vplivom Lune v dvojčku. Družabni bomo, komunikativni, razpršeni, radovedni, mobilni in ustvarjalni.

Ob 8.54. Luna naredi opozicijo s Saturnom. To bo omejevalo našo radoživost in sproščenost. S tem vplivom bomo nekoliko lažje opravili vse opravke in obveznosti, ki so danes na našem urniku. Opozicija s Saturnom lahko doda nekaj zadržanosti in negotovosti.

Ob 15.23. uri Luna že naredi sekstil z Uranom. To nosi več odprtosti, potrebe po druženju in informiranju. Bolj bomo zagreti in hitrih misli. Že ob tej priložnosti bo Luna opozorila in spodbudila kvadrat Urana in R Merkurja, ki se bo dovršil ob 19.25. uri. Hitri bomo tako v mislih, besedah, dejanjih in v prometu. Uran je planet nepričakovanih sprememb, pretresov in šokov. Njegov vpliv lahko prinese veliko škode tako v komunikaciji, gibanju in pri upravljanju s stroji. Previdni moramo biti na vsakem koraku, še posebno pri vsakem prevoženem metru.

Pred eksaktnostjo kvadrata R Merkurja in Urana, pa ob 16.27. uri Sonce prestopi v novo znamenje vodnarja. Družba, komunikacija, ideje, spremembe, učinkovitost in humanost bodo preplavile našo ciljno usmerjenost. Prevladovala bo tudi nekonvencionalnost, hladnost in napetost.