Pregled neba za sredo 2. marec

dnevni horoskop slika
Sredi tedna nam bo Luna s svojo vedrino in pozitivno naravnanostjo sporočala svojo pozicijo iz znamenja strelca. Več bo optimizma, širokosrčnosti in velikopoteznosti. Imeli bomo voljo, ki nas ne bo omejevala ali bremenila.

Čeprav bo današnji prvi aspekt Lune konjunkcija s Saturnom (ob 8.15.), poizkusimo ta vpliv izkoristiti za primere velike storilnosti in funkcionalnosti. Vseeno nas zna energija Saturna strezniti in postaviti na realna tla, a se ne pustimo prestrašiti in zaustaviti. Zberimo vso voljo, optimizem in energijo strelca in se z življenjem soočimo na zdravorazumski način.

Ob 11.29. bo aktualen sekstil med Luno in Venero. Znali bomo uživati, sprejemati drugačnost in se prepustiti vzdušju družbe, v kateri bomo. Več bo prijetnih trenutkov, občutkov sreče in zadovoljstva. S tem bo tudi spodbujen sekstil Venere in Urana. Ta bo eksakten v noči na četrtek, ob 2.13. uri. To ˝luštno˝ vez bodo najbolj začutili biki, tehtnice in vodnarji. Veliko bo druženja, zabave, spogledljivosti, nagajivosti in prijetne svobode. V odnosih bo večja potreba po svobodi, po prijateljstvu in vznemirjenju. Najbolje se bomo počutili v družbi prijateljev, ob dobri glasbi, kjer se bomo lahko popolnoma sprostili.

Ob 14.15. Luna naredi še kvadrat z R Jupitrom. Kako velikopotezni, širokosrčni in polni podpore znamo biti. Nikomur ne bo ugajalo, da se bomo preveč razdajali in s tem vsiljevali svoje misli, želje in namere. Jupiter je tudi dispozitor Lune, kar nekoliko rešuje ta kvadrat med njima. Morda pa bomo le preveč delavni in bomo preveč izražali svoja čustva in občutja.