Pregled neba za sredo 10. februar

dnevni horoskop slika
Luna v ribah bo s svojo prisotnostjo zaznamovala tokratno sredo. Vse bo bolj pisano; naša občutja, naša doživljanja, reakcije in situacije. Bolj bomo zasanjani, nežni in občutljivi, kar pa zna vplivati na našo sposobnost komuniciranja.

Danes nas bo že v jutranjih urah navdajal s srečo in dobrim počutjem trigon Venere in R Jupitra. Aspekt se dovrši ob 8.54. in nas lahko spremlja še doberšen del dneva. V večernih urah bo Luna še enkrat obudila ta aspekt in dala še eno možnost, da občutimo pozitivne energije, popravimo zamujeno in zagrabimo priložnost.

Kot rečeno bodo to lahko najbolj izkoristili tako biki in tehtnice kot strelci in ribe. Imeli bodo možnosti razvoja, napredka in finančne pridobitve. Dobro in koristno lahko izkoristimo vsako priložnost, ki jo bomo danes dobili. Deležni bomo veliko podpore in dobrih besed, a tudi sami ne skoparimo s pohvalami in komplimenti.

Skoraj ob 10.00. uri Luna naredi kvadrat s Saturnom. To bo v naš dan prineslo nekaj več zaskrbljenosti in obremenjenosti. Za Luno v ribah so vse omejitve lahko kar preveč stresne in usodne, zato bomo morali počakati, da aspekt mine in bomo lažje uvideli realnejšo sliko.

Ob 12.32. Luna naredi sekstil s Plutonom. To je tiste vrste moč, ki se jo sprva kar ustrašimo. Naši odzivi bodo temu primerni; močni in intenzivni. Bomo pa zato bolj sposobni preiti razne krize in težave, kar nam bo dajalo še več moči.

Ob 17.55. Luna sestavi še trigon z Marsom. Tudi to je bolj spodbudna in močna energija. Bolj bomo dinamični, pogumni in delavni. Tokrat izstopa potencial vodnih znamenj, zato bomo hitro opazili težave in še hitreje priskočili na pomoč.