Pregled neba za ponedeljek 28. december

dnevni horoskop slika
Luna v levu nas bo navdihovala in spodbujala, da bomo odločni in drzni. Da ljubimo in se veselimo.

Veliko bo aktivne energije, ki jo bomo lahko uporabili tako za začetek novega tedna, kot za zaključek starega leta. Zadnje priprave in zadolžitve nam bodo prav gladko stekle.

V nov teden nam ne bo težko vstati. Zjutraj nas bo spodbujal stabilen Saturn. Ob 7.17. uri Luna naredi trigon s Saturnom. Disciplina, odgovornost in delavnost bodo na mestu.

V drugi polovici ponedeljka bomo lahko stopali po ritmu Luninega trigona z Uranom. Svoje misli in ideje bomo izražali jasno in glasno. Nobena ideja ne bo preveč nora. Tako bo spodbujena tudi naša družabnost in komunikativnost. Zavore in omejitve bomo zavrgli in se prepustili. Preveliko vznemirjenje pa zna vseeno prinesti več stresa.

Kdo čuti, da se sestavlja sekstil med Soncem in Neptunom? Najbolj levi in ribe. Ta pozitivna povezava prinaša veliko ustvarjalno moč in duhovno podporo. Srečo bo moč čutiti na vsakem koraku. V tem pozitivnem vplivu bomo lahko uživali do torka.

Najverjetneje več besedne moči zaznavajo tudi ovni, dvojčki, device in škorpijoni. Merkur sestavlja svoj kvadrat z Marsom, ki se bo tudi dovršil jutri. To se bo kazalo skozi jezo, besednimi napadi in agresijo. Paziti pa se je treba tudi raznih poškodb rok in prstov.