Pregled neba za ponedeljek 25. januar

dnevni horoskop slika
Luna v levu spodbuja našo kreativnost, zato lahko bolj sproščeno stopamo v odnose z drugimi, saj bomo ustvarjalni tudi v navezovanju stikov.

V začetku tedna še lahko izkoristimo Luno v Levu in njeno usmerjenost v šport in zabavo. Ta vesela energija nas bo spremljala cel dan in v nas zbujala odločnost, samozavest in družabnost. Luna v levu spodbuja našo kreativnost, zato lahko bolj sproščeno stopamo v odnose z drugimi, saj bomo ustvarjalni tudi v navezovanju stikov.

Razen, če nam pri tem ne bo ponagajal Merkur, ki je danes bolj pri miru. Stacionaren Merkur vpliva bolj kot ne na vse. To se lahko pozna pri izražanju, ko ne moremo dovolj jasno povedati svojih idej, svojih načrtov ali navodil. Tudi sami lahko večkrat napačno razumemo in tolmačimo kar je bilo povedano, kar smo prebrali, kar smo se dogovorili. Pojavijo se lahko zastoji v prometu, oziroma na poti. Tudi v korak bo potrebno usmeriti več pozornosti, da ne pohodimo kaj smrdljivega ali se spotaknemo in pademo.

Ta Merkur pa bo nosil še dodatno obremenitev, ki jo bo moral prenašati vsak sam na svoj način. Kar nekaj dni bo vztrajal v konjunkciji s Plutonom in nas silil v premike in v spremembe, ki nam niso ljube, ampak so še kako potrebne za nas. V nas bo budil strahove, pritiske, nezadovoljstvo, potrebo po iskanju resnice in pravice ter potrebo po dokazovanju svojih nazorov in načel.