Pregled neba za ponedeljek 21. december

dnevni horoskop slika
Uživajmo v toplem domu, ob dobri pijači, družbi ali filmu.

Luna je zamenjala znamenje in je že od 01.12. v biku. Od tu nam govori naj se nekoliko umirimo, zajamemo sapo in uživajmo vsak trenutek. Uživajmo v toplem domu, ob dobri pijači, družbi ali filmu. Luna je v biku dobro postavljena, saj se lahko od tu zelo dobro izrazi. Čustveno smo nekoliko bolj intenzivni in dovzetni. Poleg večje nagnjenosti k uživanju bomo z Luno v biku bolj delavni. Bolj bomo zbrani, natančni in potrpežljivi. Vsake toliko zna Luna v biku v nas prebuditi tisto trmasto plat zaradi česar smo trdoglavo samosvoji.

Z Luno bomo ob 13.30. srečali Neptuna. Ob pozitivnem aspektu nam bosta šepetala naj se resnično prepustimo življenju in ga doživljamo skozi oči otroka. Naj se čudimo in radujemo. Tudi ta povezava nam bo dajala več optimizma in lahkotnosti. Dovolimo si več nežnosti in bližine. Uživajmo!

Do konca dneva bomo pričakovali še dodatno moč in vzpodbudo, saj Luna ob 1.52. sestavi trigon s Plutonom, ki ga bomo lahko zaznali. S to povezavo bomo sposobni prebroditi še tako velike krize.

Sonce je tik pred tem, da zamenja znamenje. Ko je na zadnjih stopinjah, pogosto prinaša pomanjkanje občutka za smer, nižjo vitalnost in pomanjkanje volje. Včasih pa nas lahko od tu še zadnjič prevzame s energijo strelca in nas opominja naj se veselimo, naj bomo odprti in vedoželjni. Še zadnjič, za obdobje enega leta, bodimo optimistični, navdušeni, samozavestni in polni elana. V znamenje kozoroga prestopi v torek zjutraj, ob 5.48. Pričakujemo lahko resnejšo energijo, bolj odgovorno in odraslo. Več bo vztrajnosti in discipline. Naši odzivi znajo biti bolj premišljeni in skrbni. Bolj bomo usmerjeni v delo.