Pregled neba za ponedeljek 1. februar

današnji horoskop slikaLuna v škorpijonu bo začinla tokratni začetek tedna. Dajala nam bo moč, da bomo kos vsem nalogam. Pripravila nam bo nemalo presenečenj in tako poskrbela, da v svoje življenje vnesemo nekaj več intenzivnosti.

Današnji dan bo poln presenečenj. Luna bo uporabila svoje čarovnije in nam postregla celo paleto izkušenj, izmed katerih bodo nekatere prav nepozabne.

Po nočnem dogajanju na nebu bomo lahko posledice, predvsem Merkurjevega kvadrata na Urana, zaznavali še kar nekaj časa. Vse skupaj lahko čutimo kot nemir, nepotrpežljivost in vsiljivost.

Luna ob 11.28. s konjunkcijo na Marsa doda, da bomo še hitre jeze, močnih ter intenzivnih čustvenih reakcij in predvsem vročekrvni. V tej povezavi Luna spodbudi sekstil med Marsom in Plutonom, ki bo eksakten v sredo. S tem znajo nekaj več potiska čutiti ovni in škorpijoni. Zaznati bo več moči, ki se jo bo dalo konkretno uporabiti predvsem za večje fizične napore.

Kasneje se bo Luna s sekstilom povezala tako s Plutonom (ob 13.20) in Merkurjem (ob 16.00), obudila bo njun odnos in prav tako Merkurjev kvadrat na Urana. Čutiti bo več pritiskov, vzkipljivosti, vznemirjenja, burnih in hitrih reakcij, tako da bomo zopet morali stisniti zobe in pustiti dogajanjem, da grejo svojo pot. Če se bomo določenih stvari preveč oklepali, znamo škoditi sami sebi.