Pregled neba za petek 4. marec

dnevni horoskop slika
Previdno na cesti, ter v rokovanju z ostimi predmeti.

Luna v kozorogu postopa resno, odgovorno, premišljeno in natančno. Danes ni čas za hitenje, niti za prehitevanje ali manipuliranje. Morali si bomo vzeti čas, premisliti, narediti načrt in se zrelo odločiti kakšen bo naš naslednji korak.

Najprej nas bo pozdravil Lunin sekstil na Sonce (ob 13.32.). Imeli bomo več energije, volje in tudi usmerjenosti za naslednje poteze. Vseeno je to obdobje pred Mlajem, kar govori o tem, da res zaključimo še z zadnjimi opravili in tako naredimo prostor za nove projekte, za nove naloge. Naše misli in občutki bodo bolj usklajeni.

Proti večeru pa bo nastopila bolj resna energija. Luna ob 18.17. naredi konjunkcijo s Plutonom. Ta kombinacija nam zna vzeti voljo in moč. Naši odzivi ne bodo ravno nagajivo razposajeni, ampak bolj divje neukrotljivi. Intenzivni vsekakor, kolikor nam kozorog dopušča intenzivnost. V najboljšem primeru se bomo lahko nekaj dokončno odločili.

V razmaku pol ure bo Luna najprej, ob 20.57., naredila kvadrat z Uranom, ki bo prinašal nemir in stres. Ob 21.29 pa bo Luna stopila v trigon z R Jupitrom. Povezani bosta zemeljski energiji, kar lahko prinese nekaj več stabilnosti, preudarnosti in pa tudi širokosrčnosti in naklonjenosti. Po zahtevnejšem, drugem delu dneva, bomo na koncu našli moč in voljo, da se pobotamo.

Vseeno zna pobudo prevzeti neučakana energija kvadrata Merkurja in Marsa, ki bo najbolj močna, izrazita in trmasta v soboto zjutraj ob 6.43. Tega pač ne bomo mogli prespati, ker bo vpliv nekoliko daljši in močnejši. Dvojčki, device, ovni in škorpijoni previdno uporabljajte svoje talente in moči. V zraku bo moč čutiti več jeze, nestrpnosti in nepopustljivosti. Največ pozornosti in strpnosti bo treba usmeriti v razmere na cestah.