Pregled neba za petek 26. februar

dnevni horoskop slika
V petek izkoristimo Luno v tehtnici in se razvajajmo, družimo in uživajmo v vsem kar je prijetno. Znali se bomo sprostiti in tudi občudovati vse lepote, ki nas obdajajo.

V jutranjih urah, ob 7.29., bomo lahko zaznavali sekstil Lune in Saturna. Zavedali se bomo kaj in kako je treba. Poudarjena bo tista naša plat, ki nam daje več smisla odgovornosti in zrelosti. Tudi težjih in težavnejših opravil ne bomo pustili v nemar.

To bo nekakšna uvertura, da bomo kasneje, ob 9.39. pripravljeni na Lunin kvadrat s Plutonom. To ne bo najlažji čas, saj bomo čutili več pritiskov in občutkov ujetosti. Težje se bomo prilagajali in na vso moč zahtevali svoje.

Ob 10.38. bo Lunin trigon na Merkurja vseeno prinesel lepše energije, saj bomo znali z besedami. Bolj živahni znamo biti in komunikativni. S to povezavo pa Luna spodbudi sekstil Merkurja in Urana, ki se bo sestavil v noči na soboto, ob 1.52. uri. To naznanja zelo intenzivno obdobje na področju naših mentalnih, razumskih in miselnih sposobnosti, kot tudi naših gibalno-motoričnih odzivih. Veliko bo torej misli, najrazličnejših idej, druženja, komuniciranja in tudi športne oziroma fizične aktivnosti. Iznajdljivi bomo, še posebno dvojčki, device in vodnarji.