Pregled neba za petek 11. december

dnevni horoskop slika
Mlaj obljublja čas novih začetkov.

Na dan Mlaja sta Luna in Sonce v strelcu. Pester in razburljiv dan nas čaka. Preden se začnejo vsakodnevne obveznosti si lahko privoščimo občutiti kako nas razvajata Venera in Neptun s svojo umirjeno in ljubečo naravo. Prepustimo se tem vplivom in uživajmo dokler lahko.

Luna nas zna prsenetiti s svojim trigonom na Urana. Naše misli bodo hitre, napredne in nenavadne. Aspekt se dopolni ob 7 uri zjutraj. Kmalu zatem sledi še Lunin sekstil na Marsa, kar nam bo dalo veliko energije in odločnosti. Marsovi zavezanci bodo izkoristili to energijo in poleteli v dan brez ovir.

Ob 11.29. Luna s konjunkcijo na Sonce opzori na pojav imenovan Mlaj in naznani, da se začenja čas za nove vizije in nove začetke. Novosti znajo vznemirjati, zato bo to tudi čas, ko bomo sami bolj nepovezani s seboj in zato bolj občutljivi in nemirni. Je pa to dober čas za duhovne, spiritualne in ljubezenske zadeve.

Do 17. ure bo svoje pristavil še Lunin kvadrat z Jupitrom. Povečale se bodo naše želje in pričakovanja zaradi česar sledijo razočaranja in občutki nezadovoljstva. Vseeno bomo velikodušni lahko pa tudi bolj pasivni. Ob dobri hrani se moramo paziti Jupitrovega vpliva po obilju in ekspanziji.