Pregled neba za četrtek 7. januar

dnevni horoskop slika
En tak ekstremo hiter, dinamičen, za nekatere prav koleričen dan se obeta, vendar z malo globljih udihov in daljših izdihov, lahko veliko naredimo.

Danes nas bo Luna nagovarjala skozi pozitivnega strelca. Veseli bomo, navdušeni in avanturistični. Bolj bomo neobremenjeni, pogumni in družabni. Družba zunaj doma nam bo dobro dela.

Takoj zjutraj, ob 6.26., Luna naredi konjunkcijo s Saturnom. Dan bomo tako začeli bolj resno in odgovorno. Preden odidemo od doma bomo vse pospravili za sabo, da nam potem ne bo treba in ker se tako spodobi. Tudi mraz nas pretirano ne bo motil.

Danes je dan namenjen poslovnim zadevam. Ob 13.22. se sestavi kvadrat Sonca in Urana. V odnosih bo tako zmanjkalo prostora in časa za toplino, čustva in naklonjenost. Strogo bomo usmerjeni v delo in predvsem v poslovne zadeve. Če nismo ravno avtoritativni in usmerjeni v posel, pa bomo bolj usmerjeni v družbo in tam izmenjavali mnenja. Ozračje bo obarvano bolj črno-belo. Močno znamo zagovarjati svoja stališča, zato bomo nepopustljivi in nepremakljivi. Po drugi strani pa je možno, da se bomo zapovedim in narekom na vso moč upirali. Kjer je Uran, je tudi stres. Zaradi nepričakovanih sprememb znamo biti bolj nemirni in netolerantni. Da bomo zmogli to premagati bo potrebno veliko strpnosti in samodiscipline. Ob 15. 28. uri bo Luna s trigonom na Urana še enkrat obudila to zgodbo Sonca in Urana in mogoče osvetlila kakšno možnost, ki je prej nimo opazili.