Pregled neba za četrtek 4. februar

dnevni horoskop slikaV četrtek bo prevladovalo optimistično, navdušeno in energije polno vzdušje.

Luna bo cel dan v znamenju strelca. Več si bomo upali. Polni bomo idej in elana, ter pogumno pripravljeni tudi tvegati. Bolje se bomo počutili zunaj na sprehodu ali izletu. Velikopotezni bomo v svojih mislih in dejanjih. Kakšna omejitev nam ne bo škodovala.

Luna ob 11.03. naredi kvadrat z R Jupitrom, svojim dispozitorjem. Govora je o pretiravanju. Pretiravati znamo v svojih čustvenih reakcijah. Pretiravati znamo s hrano, oziroma ˝sladkanjem˝. Pretiravati znamo z zapravljanjem svojega denarja kot tudi svojega prostega časa. Ker se R Jupiter stiska k Severnemu luninemu vozlu lahko dobimo neko sporočilo, ki smo ga že dolgo časa čakali in nam bo to obogatilo naše življenje. Lahko pa sami z nečim obogatimo svoj dolgotrajen partnerski odnos.

Luna bo do konca dneva v prazno. Uživajmo v pozitivni naravnanosti, ki nam jo ponuja znamenje strelca. Pojdimo v družbo. Pogovarjajmo se in učimo. Bodimo ognjeno športno usmerjeni, neobremenjeni in odprti novim spoznanjem in poznanstvom. Ker je dispozitor Lune v devici, znamo biti bolj delavni, natančni in skrbni.