Pregled neba za četrtek 25. februar

dnevni horoskop slika
Četrtek bo namenjen lepim in prijetnim rečem in odnosom.

Proti koncu tedna bo Luna v tehtnici. Četrtek bo tako namenjen lepim in prijetnim rečem in odnosom. Lahko bomo bolj naklonjeni svojim najbližjim in se v njihovi družbi tudi dobro počutili. Očarljivi bomo, prijetni in družabni cel dan bomo lahko uživali v teh prijetnih in toplih vibracijah Lune v tehtnici.

Bolj bomo sproščeni in zadovoljni. Družba prijateljev nam bo ugajala, še bolje pa se bomo počutili v družbi svoje ljubljene osebe. Znali bomo prisluhniti drugi strani in pokazali več razumevanja za nasprotno mnenje. Tudi danes si lahko privoščimo kanček ustvarjalnosti in si polepšamo dan s čim lepim ali okusnim. Vse bo v harmoniji in sožitju. Danes se predajamo.

Ob 9.05. bo Merkur s sekstilom dosegel Saturna in dal novo lekcijo vsem dvojčkom, devicam, kozorogom in vodnarjem. Vse te lastnosti smo zaznavali že včeraj, danes pa bomo tudi z njihovo pomočjo kar lažje zaključili tako naše teoretične kot praktične naloge. Energije so obarvale naše misli bolj resno, strukturirano, dosledno in zagotovo. Spoznanja, ki smo jih v tem času dobili, zlepa ne bomo pozabili. Prav tako naši projekti in delo še dolgo ne bodo potonili v pozabo.

Na koncu dneva, ob 21.17. nas bo Luna razveselila še s trigonom na Venero (svojo dispozitorico). Prijetno bo. Prijalo nam bo mirno vzdušje, čeprav v dobri družbi, kjer bomo lahko izmenjavali svoje ideje.