Nebesni vplivi za vikend 28. in 29. december

dnevni horoskop slika
Tokratno soboto bomo doživljali stvari globlje in bolj dramatično. V nedeljo za marsikoga zelo nemirno. (Metulj je simbol možnosti preobrazbe, ki je posledica odprtosti življenju v vseh njegovih barvah.)

Zopet prihajajo nekoliko bolj nemirni dnevi, saj se Sonce in Merkur približujeta v kvadrat z Uranom in Mars v kvadrat s Plutonom, torej zunanje ovire, neprijetni dogodki, nemir, upor, jeza in podobno bodo vsak dan nekoliko bolj pritiskali na nas. Posledice so težave na cesti (zaradi nepotrpežljivosti in nemira), težave v odnosih in podobno.

Zopet bomo imeli veliko priložnosti se uriti v potrpežljivosti.

Tokratno soboto bomo doživljali stvari globlje in bolj dramatično, saj je Luna v škorpijonu, toda ker je večino njenih aspektov spodbudnih nam lahko uspe, z nekaj truda ohraniti miren dan. Ponoči pa se spočijmo, saj bo pritiskala precej težka energija. Noč iz sobote na nedeljo ni primerna za veseljačenje.

Vplivi omenjenih kvadratov bodo še nekoliko bolj pritiskali v nedeljo. Potrebno bo veliko notranje moči, da se naravnano na potrpežljivost in predanost. Bolj bomo predani drugim, manj bo notranje drame in bolečine.