Nebesni vplivi za torek 24. december

dnevni horoskop slika
Z nekaj potrpežljivosti imamo lahko prijeten in učinkovit dan. Luna v devici v spodbudnih aspektih nas bo silila v delo, urejanje, čiščenje, večinoma bomo učinkoviti. Lahko pa nam nagaja razum, malo več raztresenosti, in premalo zbranosti dopoldan, saj bo Merkur na zadnji stopinji znamenja v katerem je v izgonu. Možna kaka napaka, sledimo občutkom in intuiciji, ne toliko razumu.

Vstop Merkurja v znamenje kozoroga bo odvzelo lahkotnost in zabavnost našemu druženju in komunikaciji, toda po drugi strani bomo zaradi tega vpliva bolj zbrani, bolj jasni in delali manj napak. Sončev sekstil na Neptuna budi kreativnost, in nas vleče v kino ali pred televizorje. Opozicija Marsa in Urana še vedno daje več možnosti nezgodam, eksplozijam in podobnemu, torej previdno. Lahko je tudi več vznemirjenja, jeze in napetosti v odnosih, tako, da bomo zopet na tem, da se urimo v potrpežljivosti.

Zdi se, da bo jutri še nekoliko več napetosti, kot danes. Z nekaj potrpežljivosti imamo lahko prijeten in učinkovit dan.