Natalna karta – rojstna astrološka karta

Natalna karta - astrološka karta - rojstna kartaImamo več vrst astroloških kart. V astrologiji je najpomembnejša natalna karta. Natalno karto včasih poimenujemo tudi rojstna karta.

Natalna astrološka karta, predstavlja astrološki zapis ob času rojstva določenega subjekta, običajno neke osebe. Predstavlja zapis na nebu, postavitev planetov in zvezd, ob rojstvu določene osebe.

Izriši natalno karto

Zakaj je v trenutku rojstva pomemben zapis planetov in zvezd na nebu?

Planeti in zvezde oddajajo določene frekvenco, s katero neprestano vplivajo na nas. Ker smo kot dojenčki zelo odprti in dojemljivi na zunanje vplive, planeti in zvezde delujejo na nas še toliko bolj. Najbolj pa delujejo ravno v trenutku, ko privekamo na svet. Saj takrat prvič pridemo v okolje, ki ga v danem trenutku, med drugim predstavlja zapis planetov in zvezd, ki so vse okrog nas (niso le na nebu, ampak tudi spodaj). Ta zapis okolja različnih frekvenc oz. energij, v kateri se znajdemo ob času rojstva, se močno vtisne v nas.

Razlaga natalne karte

Obišči priznanega astrologa.

Osebni posvet

Natalna karta ali rojstna astrološka karta

Natalna karta – astrološka karta nas na en način zaznamuje. Astrolog v natalni ali rojstni karti vidi veliko lastnosti in značilnosti določene osebe.

Že v antičnih in predantičnih časih, ko so opazovali nebo in vpliv nebesnih teles, predvsem sonca, lune, planetov in zvezd, so opazili, da planeti v različnih znamenjih oz. zvezdnih konstelacijah delujejo drugače in imajo drugačen vpliv. Če se Mars npr. nahaja v Vodnarju, deluje drugače, kot Mars v Tehtnici.

Izriši si svojo natalno karto oz. rojstno astrološko karto

V spodnja polja vnesite svoje rojstne podatke in izrisala se bo vaša astrološka karta. Za izris kar se da natančne natalne karte, morate vnesti čimbolj natačno uro rojstva. Že par minut lahko spremeni astrološko sliko (lahko celo minuta).