Mesečni horoskop

Mesečni horoskop, je pripravila astrologinja Mihaela.

Horoskop za september 2016

Horoskop Oven

Oven

V septembru boste ovni optimistični, dinamični, polni volje in navdiha. Navdih vas bo gnal v nove in nove podvige. Vendar se zdi, da bo poslovno potrebno delati stvari za nazaj, nekaj dokončati ali popraviti, prilagoditi. V ljubezni vedno več priložnosti za srečo.

Horoskop Bik

Bik

V svoji koži se boste počutili dobro, življenje bo nosilo nove prijetne priložnosti za užitek in dobro voljo. Očitno boste zelo delavni, kreativni, imeli priložnosti za napredovanje, hkrati pa bo delavno okolje prinašalo veliko zanimivih in veselih trenutkov ter prijetnega druženja.

Horoskop Dvojček

Dvojček

Potrebno bo popravljati stvari iz preteklosti, ter dokončati nedokončana dela. Tudi glede doma, bodo spremembe, katerim se bo potrebno prilagoditi. No kljub temu pa vam življenje prinaša vedno več tudi radosti, veselja, samskim pa veliko priložnosti za ljubezen.

Horoskop Rak

Rak

Raki boste predelovali stvari res globoko, najbolje se boste počutili doma, veselje vam bo prinašalo urejanje in lepšanje svojega doma. Zasebno področje življenja nosi priložnosti, razvoj, neko razširitev. Na poslovnem področju se bo potrebno nekaj na novo pogovoriti.

Horoskop Lev

Lev

Ozemljitev vas spodbuja, da na finančnem področju stvari vidite kot so in najdete rešitev nastalim problemom. Na tem področju veliko razmišljanja in reševanja v preteklostih ustvarjenih problemov. Veliko komunikacije, prisrčnosti in dobre družbe, ter koristnih dogovorov vas čaka v septembru.

Horoskop Devica

Devica

Še vedno zelo močne in delavne. Rešujete bistvene probleme in popravljate napake iz preteklosti. Na finančnem področju se bo vedno bolj kazalo, da k vam prihajajo zanimive priložnosti in se vam bo življenje postopoma izboljšalo. Odprtih rok sprejemajte darila in nagrade.

Horoskop Tehtnica

Tehtnica

Vaše življenje se bo kmalu obrnilo na bolje. V vaše življenje prihaja vedno več priložnosti za radost, navdih, veselje, razvoj. Nova samozavest in zaupanje vase, vas bo ozaljšalo in vam prineslo veliko veselje, hkrati pa izboljšalo tudi vaše odnose in življenjske pogoje.

Horoskop škorpijon

Škorpijon

Škorpijoni ste močno usmerjeni na finančno področje, to področje lahko nosi veliko izboljšanja, novih priložnosti. Pozitivna finančna vizija nosi tudi boljše pogoje. Obstaja večja verjetnost da se boste v septembru ponovno povezali s prijatelji iz preteklosti.

Horoskop Strelec

Strelec

Strelcem pa se končno zaključuje izjemno naporno obdobje in življenje vam prinaša nove možnosti in priložnosti, več dobre volje in tudi čisto konkretno boljše življenjske pogoje. V tem mesecu so možni uspehi, ki so posledica skupinskega dela, ne le vaših naporov.

Horoskop Kozorog

Kozorog

V prvi polovici septembra boste kozorogi še precej obremenjeni, dani v situacijo, iz katere ne boste znali iti. Občutek nemoči vas bo obremenjeval. Kasneje pa bo vedno več moči, vedno več jasnosti in odločnosti. Poklicno področje nosi zadovoljstvo, pa tudi priložnosti razvoja.

Horoskop Vodnar

Vodnar

Tudi vodnarjem prinaša september spodbudno energijo. Več druženja, več dobre volje, pa hkrati tudi več navdiha, optimizma in dobrega občutka v sebi, kam ste namenjeni, kam želite iti. Vsak dan bo manj teme, strahu in sivine, krepila pa se bo optimistična vizija prihodnosti.

Horoskop Riba

Riba

Za ribe je prvi del septembra zelo naporen, vidi se več obremenitev in strahu. Kasneje se sprosti in se pokažejo različne priložnosti za izboljšanje finančne situacije. Možne so neki finančni prilivi, ki jih niste pričakovali. Odnosi zahtevajo iskreno komunikacijo.

Mesečni horoskop za posamezna znamenja je pripravila Astrologinja Mihaela