Horoskop za vikend 5. in 6. april

dnevni horoskop slika
Temeljno spodbuden vikend. Malo preveč misli v soboto, dokaj umirjena nedelja.

Sobota

Luna v dvojčkih nosi veliko misli in idej, ter tudi veliko dogajanja, ker se bo približevala popoldan v kvadrat s svojim dispozitorjem, bo teh misli očitno preveč in bomo s tem podvrženi stresu.

Med čustvi in mislimi se bo dogajala velika disharmonija in razdvajala človeka, ter mu s tem prinašala psihične bolečine. V najboljšem smislu, pa bomo samo na veliko brezsmiselno govorili in bo to, to.

Venera na zadnji stopinji vodnarja naznanja, da sobota ne nosi novih ljubezni, nosi pa neko duhovno hrepenenje po združitvi, in platonska čustva zaljubljenosti. Če bomo budni dolgo v noč, potem nočni čas prinaša pozitivni preobrat, v harmonijo in ljubezen.

Nedelja

Luna v raku nas spodbuja, da poskrbimo za najbližje, šibkejše, domače. Povezovanje z domačimi lahko prinaša zadovoljstvo in bližino. Vsaj dopoldan. Po moje bo to mirno vzdušje, bližine in povezanosti trajalo tudi popoldan in v večerne ure. Nisem pa povsem gotova, kajti s tem, ko se Luna bliža prelepemu Jupitru na višini se postopoma bliža tudi T kvadratu, ki nosi velike spremembe in nemir skozi njih.

Poskusimo najti svoje sidrišče, počivati v lastnem jedru in iskati bližino s soljudmi. Kamorkoli nas bo odvedla obuditev T kvadrata zvečer, nas bo, pustimo nekaj teče energija in ostajajmo v jedru ne glede na dogajanje.