Horoskop za vikend 3. in 4. maj

dnevni horoskop slika
Sobota dokaj mirna, v krogu najbližjih. V nedeljo pa je lahko nekaj več napetosti v odnosih z ljudmi, ki nam veliko pomenijo, toda z malo truda bo prevladala plemenitost in velikodušnost.

Sobota

Mlada Luna potuje po svojem znamenju in prinaša umirjeno energijo, ki jo bomo najlažje usmerili v povezovanje in krepitev vezi z najbližjimi. Skrbni in sočutni bomo. Po lenem jutru, lahko miren, a učinkovit dan.

Venera je vstopila v ovna, tam se Venera ne počuti najbolje, spodbujala bo več napetosti v odnose, pozornost za naslednji mesec ne bo toliko na tem kar naj je skupno, več pozornosti bo na tem v čem smo si drugačni. Lahko pa začini naše ljubezensko življenje z nekoliko več strasti. Vendar mislim, da je to soboto razen zjutraj ne bomo močno čutili, nezavedno bomo ustvarjali harmonijo.

Nedelja

Jupiter je še vedno na stopinji svoje višine, kar nosi več upanja, velikodušnosti, pozitivne plemenite naravnanosti, zmago srca nad zmago moči. Vendar so Lunini aspekti dokaj zahtevni in bo zato nekoliko bolj vzvalovalo v odnosih, možno je več napetosti, vendar ker bo tisto, kar pride na koncu, ko gremo skozi napetost ta velik Jupiter na stopinji svoje višine, bo kljub vsej napetosti zmagala duša, modrost in plemenitost.

Vztrajno in brezkompromisno bomo sledili svojemu cilju in vztrajali ter ohranjali moč dobrega.