Horoskop za vikend 26. in 27. september

Dnevni horoskop slika
Preko vikenda bo Luna v znamenju rib, to včasih prinaša bolj vlažno vreme, vedno pa bolj mirno in pasivno energijo. Zdi se da bo tudi tokrat tako. Občutek utrujenosti lahko še kar vztraja, vendar bo manj notranjih borb in pritiskov, več pasivnosti, sprejetja, neka tiha kapitulacija, da stvari le ne gredo tako, kot smo si želeli.

Bližamo se Luninemu mrku, v takih trenutkih se napetosti rade stopnjujejo, na plan prihajajo taki in drugačni problemi, ki smo jih do tedaj še nekako pometali pod preprogo in se nismo hoteli z njimi srečati. Tako se je potrebno umiriti, kolikor se da, in iskati stik z notranjostjo, predelovat čustva.

Če pa ne bo šlo in bodo neki močni čustveni izpadi, takrat naj vsaj en del našega uma ve, da so to samo čustva in da pač z jokom spuščamo višek napetosti, da stvari niso toliko povezane z drugimi, kot bi radi verjeli.

Splošne vplive za vas pripravljam Mihaela Malečkar Kogovšek in poudarjam, da splošni vplivi barvajo ozračje, energije dneva. Za bolj natančne osebne preglede, pa je potrebno pogledati, kako se ti vplivi dotikajo rojstne karte posameznika.