Horoskop za vikend 2. in 3. avgust

dnevni horoskop slika
Dokaj družabna sobota in več napetosti v nedeljo.

Sobota:

Luna še vedno potuje po tehtnici, je v praznem teku. Torej še vedno bomo najbolj od vsega hrepeneli po harmoniji, rabili pa bomo sprejemanje drugih.

Merkur in Jupiter se bosta ujela v konjunkcijo na tretji stopinji, kar naznanja da bomo imeli velike ideje, tisoče misli in veliko vznemirjenja. Vse skupaj lahko doživimo kot prijetno, vendar pozor, v nočnih urah bo šel Merkur v kvadrat z Marsom, tu pa je videti, da lahko razigrana energija povzroči nezbranost in posledično tudi prometne nesreče.

Še najbolj mladim sporočam, noč bo imela svojo moč, previdno. Merkur se že zelo bliža kontraparaleli s Plutonom, zaradi česar je opozorilo še toliko bolj glasno.

Nedelja:

Luna je v škorpijonu, kar bo spodbujalo našo intenzivnost in okrepilo dramatično doživljanje.

Ker Luna ponovno oživi kvadraturo Marsa in Jupitra, je zopet potrebna velika previdnost tako v odnosih, kot na cesti.

Merkur kontraparalela Pluton še vedno tiči nad nami, spodbuja črnogledost, in opozarja na možnost zoprnih nezgod. Pozneje popoldan bo nekoliko lažje.

Raje kot v boj, pojdimo vase in se soočimo s svojimi mislimi in čustvi, kar bomo predelali pri sebi, to se ne bo kot bolezen širilo dalje. Dan pa je zanimiv tudi za okultne teme ali srhljive zgodbe. Seveda pa Luna v škorpijonu intenzivira seksualno izkustvo.