Horoskop za vikend 13. in 14. maj.

dnevni horoskop slikaZa vikend si spočijmo.

Preko vikenda bo Luna v znamenju bika in nas bo spodbujala, da si privoščimo nekaj lepega in okusnega. Nekoliko bolj na počasi bomo, bolj umirjeni, tako da ležanje na plaži, z možgani na off in čivavo na straži, sploh ni slab scenarij. No ja dodati je potrebno še kako dobro gostilno, pa nakupe lepih stvari.

 

Sobota

V soboto so aspekti temeljno spodbudni, tako da bomo še nekoliko lažje prišli do mira, po katerem bomo hrepeneli. Venerin sekstil na Lunin severni vozel naznanja harmonične odnose in nova srčna poznanstva.

Nedelja

V nedeljo bo večji del dneva Luna potovala v prazno, kar kaže še večjo pasivnost in iskanje lagodja. Ko zvečer prestopi v znamenje dvojčka, je njen prvi aspekt opozicija s Saturnom, zaradi česar smo lahko v večernih urah nekoliko bolj prestrašeni, zaskrbljeni.

Venerin polkvadrat na Marsa bo spodbujal strasti, pa tudi napetosti med spoloma. Merkurjev polkvadrat z Uranom nosi nekaj stresa in živčnosti. Konjunkcija Sonca in Marsa dodaja vročekrvnost, nekateri bodo težje obvladali svojo jezo.