Horoskop za velikonočne praznike, 31.3 – 2.4.

moj-horoskop-sun
SOBOTA 31. 3.

Današnja predpraznična sobota bo res poudarila pomembnost vloge, ki jo imamo in igramo. Luna bo v znamenju tehtnice in ob 14.36. uri dopolni svojo povezavo s Soncem, kar nam nosi veliko nestrpnih, hitrih in stresnih energij. Resnično težko bomo odigrali svojo igro, čeprav nam bo cel dan dajal nešteto priložnosti, da poskusimo znova, drugače in še enkrat. Kot bi se znašli v labirintu iz ogledal.

Novi začetki bodo še posebno pomembni za bike in tehtnice, saj bo danes znamenje zamenjala Venera in na prvi stopinji zasedla še kako pomembno vlogo. Zavedali se bomo svoje vrednosti in svojih vrednot ter vse tisto, kar si zaslužimo. Zelo pomembno bo, da si postavimo svojo ceno in zasedemo mesto, ki nam pripada. In to bomo znali narediti zelo enostavno, saj bomo imeli vso podporo energij.

V dopoldanskem delu dneva, pa vseeno ne bomo lahko prenašali vse razmere, ki se bodo pojavile. Bolj nestrpni in po drugi strani tudi negotovi bomo. Vse te obveznosti in pričakovanja nam ne bodo nosila lepih in prijetnih trenutkov.

NEDELJA 1. 4.

Tudi danes bo Luna še v znamenju tehtnice. Čez dan bomo lahko uživali ob spoznanjih, ki smo jih dobili v soboto in poskusili narediti še korak naprej. Vztrajno iskali ravnotežje in prave načine, kako ohraniti odnose lepe in prijetne. Kljub vsemu bomo danes veliko svoje energije porabili za doseganje kompromisov tako z drugimi kot s sabo. Luna v tehtnici teži k lepemu in prijetnemu, zato si danes privoščimo tiste stvari, ki nam dajejo te prijetne občutke.

Jutranji čas nam ne bo posebej naklonjen in težko bomo dosegli harmonijo. Neka nekompromisnost v nas, nas bo silila, da dosežemo točno tisto, kar smo si zastavili.

Proti večeru nas čaka še eno pomembnejše povezovanje, saj se bo Merkur, ki je retrograden, zopet srečal s Soncem, tokrat v znamenju ovna. To nam bo še dodatno prineslo pomemben čas, za pomembna spoznanja. Močne in mogočne misli nas ne bodo pustile razočarane ali prazne. Intenzivnost misli n razuma bomo uporabili v svojo korist. Posebno dvojčki, levi in device, bodo močneje čutili in zaznavali to povezavo. Kljub vsemu pa je ta čas zelo dober za meditacije in druge duhovne prakse, ki segajo globoko v nas same in nam prinašajo možnost globljega pogleda, spoznanja in zavedanja.

Kmalu zatem bomo deležni še enega preizkusa, kako ohraniti ta mir in stabilnost v nas samih, saj bodo okoliščine bolj intenzivne, kaotične in problematične. Prav lahko se zgodi, da se bomo nemudoma morali prilagoditi trenutnim razmeram.

PONEDELJEK 2. 4.

V ponedeljek nas bo Luna že nagovarjala iz znamenja škorpijona. Po večini si bomo bolj želeli miru in sprostitve. Kot se za dela prost dan spodobi. Naše doživljaje in čutenje bo kljub vsemu bolj previdno pa tudi intenzivno in močno. Luna v škorpijonu nam prinese tisto vrsto pozornosti, ki nam počasi a vztrajno zleze pod kožo in zahteva spremembe.

Danes popoldne se sestavi še ena pomembnejša povezava med Marsom in Saturnom. Njuno povezovanje bomo lahko zaznavali cel dan, saj bo Luna spodbujala njuno združitev. Še najmočneje bo to vplivalo na ovne, škorpijone, kozoroge in vodnarje. Čeprav zahtevne energije nas bodo spodbujale v delo in preseganje samih sebe. Moč in vztrajnost nas lahko odpeljeta na sam vrh. Z dobrim načrtom, organizacijo in disciplino si zastavimo svoje naloge, ki jih bomo zelo učinkovito in tudi dejansko uresničili. Zavedati pa se moramo, da te naloge zahtevajo resnično veliko potrpljenja in fokusa, kar nas bo naučilo, da se počasi daleč pride.