Horoskop za torek 9. junij

dnevni horoskop slikaDanes je potrebno globoko dihanje, da se res umirimo in si zaradi prenapetosti ne ustvarjamo dodatnih zapletov.

Tokratni torek je dan zadnjega krajca. Ker se kvadrat Lune in Sonca veže v T kvadrat še z Marsom, Kironom in Lilith, je očitno da bo danes marsikdo prizadet in se iz rane, prizadetosti lahko vede zalo agresivno in nekontrolirano.

Ko je Lilith ranjena se poveže z najtemnejšimi silami in udriha neobvladljivo po tistih, za katere misli, da so jo prizadeli. Ker je v opozicijo s Kironom je očitno, da je bila prizadeta, da jo je nekaj močno ranilo. Torej, danes se vam prav lahko zgodi, da se boste ukvarjali z jezno žensko, ki je taka zaradi preteklih ran, vendar ker je vmešan Mars, ne bo mogla kontrolirati svoje jeze in lahko izreče veliko negativnih besed, saj sta Sonce in Mars v znamenju dvojčka. Krajec se bo dovršil dvajset minut do šestih zvečer in je res modro, da delamo na sebi in pomirjamo notranjo napetost, da ne bi naša divja stran prišla nekontrolirano na plan.

Ascendent karte zadnjega krajca je v škorpijonu in prvi planet je Saturn, torej se bo potrebno soočati z našimi senčnimi platmi, se odpreti preobrazbi, prenesti težo in bremena, sprejeti omejitve, ki nam jih nosi Saturn, nositi svoj križ na ramenih, bi rekli kristjani, in se skozi delo, borbenost in vztrajnost prikopati do želenih ciljev.

Mars in Sonce se povezujeta harmonično z Uranom, kar nam da vedeti, da bo še vedno prevladovala zelo intenzivna energija, hitri preobrati, velika učinkovitost, toda tudi nestrpnost in premalo premišljenosti. Previdno na cesti.